Fociláz Debrecenben, a Vidi "aprópénzért" szerződtethette az ukrán válogatott játékost

Teszteltek a gyirmótiak.

Forrás: molfehervarfc.hu

MOL Fehérvár

Ahogy korábban már jeleztük, Jevhen Makarenko személyében 14-szeres ukrán válogatott futballistával erősített a MOL Fehérvár együttese. A 30 éves labdarúgó az idei Eb-n két mérkőzésen is szerepet kapott.

14-szeres ukrán válogatottat igazolt a Vidi - NB1.hu

 

A Transfermarkt értesülései szerint a Vidi jó üzletet kötött, hiszen Makarenko megszerzése csupán 200 ezer euróba került. Ez az összeg aprópénznek számít annak fényében, hogy a védekező középpályás értékét a portál 1,2 millió euróra becsüli. 

A Transfermarkt adatbázisából az is kiderül, hogy a fehérváriak két évre szóló szerződést kötöttek a labdarúgóval. 

A DVSC közleménye:

"Jól fogynak a DVSC meccseire szóló állandó belépők.

A hétfői adatok szerint már 3753 Loki-bérlet gazdára talált, ami az utóbbi esztendőket tekintve kiemelkedőnek titulálható, sőt, akár még a bűvös 4000 is közel van, amely egyfajta csúcsnak számítana.

A bérletértékesítés a jövő hét végéig, konkrétan augusztus 21-ig, a ZTE elleni, második hazai bajnoki mérkőzésig tart, tehát aki még nem szerezte be az állandó belépőt, annak érdemes a napokban megtennie.

DVSC-bérletet újítani lehet online (www.nagyerdeistadion.hu), és a DVSC Shopban. Az online felületen a belépés (szükség esetlén regisztráció) után a bérletújításra kell kattintani, aki nem boldogul, az a jegy@nagyerdeistadion.hu e-mail címen kérhet segítséget.

Új DVSC-bérletet vásárolni és a kedvezményeket érvényesíteni csak személyesen lehet a DVSC Shopban."

A Gyirmót bejelentése:

"A mai napon befejeződtek a villamos hibaelhárítási munkálatok az Alcufer Stadionban. 

Az OTP Bank Liga első fordulójában, az első félidő végén elment a világítás, és csak komoly erőfeszítések árán sikerült olyan helyzetbe hozni a villamos hálózatot, hogy be tudjuk fejezni a mérkőzést. Az már kiderült, hogy az áramkimaradást földkábel hiba okozta. A szerencse az, hogy a hiba a szünetben keletkezett és a szakembereknek sikerült a három fázisból kettőt visszaállítani, így csökkentett fényerővel ugyan, de le lehetett játszani a mérkőzést.

Azóta a teljes villamos hálózat át lett vizsgálva és az esetleges hiba gócpontokon elvégezték a villamos szakemberek az ellenőrzéseket és javításokat. Többek között a játéktér melletti elektromos elosztó doboztól mind a négy villanyoszlophoz új földkábel került behúzásra.

Ma délután pedig elvégezték a tesztet, s mintegy 3 órán keresztül üzemeltették a világítást annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak annak működőképességéről.

Reméljük a teszt jól sikerül, és szombaton az Alcufer Stadionba kilátogató nézők teljes fényerőben láthatják, hogy csapatunk megszerzi első győzelmét!"

Legfrissebb híreink