Megvan a potenciál a Fradi fiatal magyar védőjében - reakciók

Csizmadia és a 11-esek.

Forrás: fradi.hu

Mint ismert, a Ferencáros 3-0-ás sikert a Budafok otthonában. A hazaiak nem tudtak elmozdulni a kieső helyről, míg a Fradi immáron 10 ponttal vezeti a bajnokságot a Vidi előtt. A mérkőzés után Csizmadia Csaba a tizenegyesekről, míg Rebrov a fiatal védőjéről beszélt.

 

Magyar tehetség parádézott a Fradiban - NB1.hu

 

 

Csizmadia Csaba (Budafok): ,,Gratulálok a Ferencvárosnak, megérdemelték a győzelmet. A mérkőzés képe alapján az bánt, hogy két tizenegyesből és egy oldalszabadrúgásból kaptunk ki. 1-0-nál még bíztam benne, hogy tudunk egy gólt találni és pontot szerzünk. Amikor megkaptuk a második gólt, úgy éreztem, hogy eldőlt a mérkőzés. Kijött a különbség. A Ferencváros egy nagyon jó csapat, egyelőre még nem velük kell felvenni a versenyt. A következő mérkőzések a legfontosabbak jelen pillanatban."

Szerhij Rebrov (Ferencváros): ,,Örülök, hogy önbizalmat szereztünk ezen a meccsen. A játékosok nagyon motiváltak voltak, sokat beletettek a meccsbe, számos helyzetet kialakítottunk. Az is fontos, hogy kapott gól nélkül szereztük meg a győzelmet. Készülhetünk a következő összecsapásra."

A kihagyott helyzetekről és Csontos góljáról ezt mondta el:

,,Előfordul ilyen néha a futballban, de ha sok helyzetet alakítasz ki, azzal megkönnyíted a dolgod. Mi pedig ezt megtettük, Csontos gólja sokat segített. Megvan benne a potenciál. Komolyan kell dolgoznia a jövőben is, és folytatnia a fejlődést. Minden csak rajta múlik."

FRISSÍTÉS: CSÜTÖRTÖK: 9.13

Fradi vagy Soroksár: eldőlni látszik a góllövő magyar tehetség sorsa - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink