Fradi vagy Soroksár: eldőlni látszik a góllövő magyar tehetség sorsa

Nem is volt ideje bemelegíteni a védőnek.

Forrás: Ferencváros

Az utolsó pillanatban került be az FTC keretébe a Budafok ellen (3-0-ra győztek a zöld-fehérek) Csontos Dominik, aki Lasa Dvali sérülése miatt az első félidő hajrájában kényszerből lett így becserélve.

Csontos viszont nagyon jól szállt be a mérkőzésbe, jól illeszkedett be a védelem tengelyébe, sőt, még gólt is szerzett a találkozón.

Magyar tehetség parádézott a Fradiban - NB1.hu

 

Pedig reggel még úgy volt, hogy Soroksárra kerül, de aztán mégis bekerült a meccskeretbe. Mint mondta, hirtelen jött a beállás, nem is volt ideje bemelegíteni. Mint mondta, kicsit izgult, mert ebben a bajnokságban még nem játszott, bízott benne, hogy eljön az ő pillanata. Azt is mesélte, hogy már átöltözött Soroksáron edzésre, amikor szóltak, hogy jönnie kell, mint hozzátette, két edzőmeccsen is játszott már.

Édesapjának egyébként tegnap volt a születésnapja, aki mondta is neki kezdés előtt, a legszebb az lenne, ha játszana. 

Megvan a potenciál a Fradi fiatal magyar védőjében - reakciók - NB1.hu

 

Nos, a köszöntés remekül sikerült.

Azt még nem tudni, Dvali sérülése mennyire komoly, de abban biztosak vagyunk, hogy Csontos, az eredeti tervekkel ellentétben, egyelőre nem Soroksáron folytatja majd.

Ha a télen kölcsön is kerülne Lipcsei Péter csapatához, az borítékolható, hogy a végső döntés meghozatalával a legutolsó pillanatig kivárnak majd.

FRISSÍTÉS, 11.26:

 

FTC: Két válogatott élére hívták Rebrovot - NB1.hu

 

FRISSÍTÉS, PÉNTEK, 12.35:

Legfrissebb híreink