Keményen visszaszólt a Fradinak a Vidihez távozó Petrjak ügynöke

Üzent Kubatov Gábornak is.

Forrás:

Mint jeleztük, a Vidihez igazolt Ivan Petrjak és ez hatalmas felháborodást váltott ki az FTC-nél, a szurkolók és a vezetőség részéről is. A mai Derbi előtt Hajnal Tamás és Szerhij Rebrov is elmondta a véleményét, miután reggel Orosz Pál vezérigazgató is elmondta a magáét.
 
A fradista vélemények szerint Petrjak nem volt korrekt, csak a pénz miatt ment el a Vidihez. Az m4sport.hu viszont kiszúrta, hogy megszólalt a játékos menedzsere is, aki még csak a vezérigazgató szavaira reagált, hiszen ő korábban nyilatkozott, mint a meccs előtt Hajnal és Rebrov.
 
Íme: „Orosz Pál nyilatkozata nagyon egyoldalú és felszínes. Az utolsó hat hónapban mi kerestük a Ferencvárost, írtunk nekik, hívtuk őket, de válasz nem volt. Ivan úgy képzelte, hogy marad a Ferencvárosban, de csak az ő oldaláról volt meg ez a szándék. Megtiszteltetés volt, hogy Ivan ott focizhatott, hiszen a Ferencváros egy nagy klub és remek éve volt a csapatnál, amellyel bajnok lett. Ugyanakkor  kölcsönben játszott ott, a klubnak ezt értenie kellett volna és aktívan cselekednie. Az elmúlt három hónapban igyekeztem azt is elmagyarázni az FTC-nek, hogy Petrjaknak vannak más ajánlatai is. Őszintén szólva, nem értem, hogy nem tudták nyélbe ütni a transzfert. Nem találom a szavakat. Mi az utolsó napig kivártunk” - olvasható a játékosmenedzser nyilatkozata a Football.ua honlapján.
 
„A mi kliensünk nem a Vidi és nem a Ferencváros, hanem Ivan Petrjak.  Az számít, hogy őt minden szempontból boldoggá tegyük. Sergei Rebrovnak külön szeretnék köszönetet mondani. Ivan szeretett vele együtt dolgozni, ő pedig az utolsókig harcolt Ivanért. Sajnos ezzel egyedül maradt a klubnál. A Fradi pedig mutathatna több tiszteletet Petrjak irányába, mert ő mindent megtett az egyesületért és a csapatért, amellyel bajnok lett. Profibban, korrektebben és őszintébben kéne viselkedniük, nem pedig sarat dobálni rá a médiában. Ezzel nem lehet azt takarni, hogy nem viselkedtek profi módon. A szurkolókat is ellene hangolják, ezek gusztustalan dolog. De sok sikert kívánunk a Ferencvárosnak a jövőben és köszönjük ezt az évet. Ivan profi módon dolgozott és teljsítette a szerződésének ráeső részeit. A Ferencváros elnökének azoktól kéne választ várnia, akik ezen az igazoláson dolgoztak volna. Nekem elhihetik, mi az utolsó napig nagyon nemes módon viselkedtünk a Ferencvárossal.”
 
 
 

Legfrissebb híreink