Petrjak a Vidiben: Hajnal és Rebrov reagált

Áthúzták a számát a Fradi öltözőjében – kép.

Forrás:

Mint már jeleztük, Ivan Petrjak, a Sahtar játékosa, aki a Fradiban játszik (pontosabban játszott…) kölcsönben, a Vidiben folytatja a pályafutását a nyártól. A zöld-fehéreknél hatalmas indulatokat váltott ki a játékos klubváltása, a szurkolók egész egyszerűen árulónak titulálják a közösségi felületek fórumain.
 
Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója az M4 Sportnak a Derbi kezdete előtt arról beszélt, a Sahtartól tudták meg Petrjak döntését. Hajnal elmondta, olyan ajánlatot adtak az ukránnak, ami még nem volt a Fradi történelmében, de a Vidi ajánlatával nem tudtak és nem is akartak versenyezni. Hozzátette, véleménye szerint az ukrán egyértelműen a pénz miatt választotta a fehérváriakat.
 

Felavatták a rettegett Fradi vezérszurkoló sírját - NB1.hu

Tudom, hogy mit tettél a lakótelepi közértünk előtt! 

Szerhij Rebrov a sportcsatornának arról beszélt, hogy ő is elrepült Ukrajnába, hogy próbálja megoldani a helyzetet. Mint mondta, minden megváltozott azzal, hogy a játékos aláírt a Vidihez, de próbálják majd megoldani a helyzetet.
 
Petrjak egyébként nemcsak a kezdőcsapatból, hanem az Újpest elleni meccsre nevezett keretből is kikerült, nem nehéz kitalálni, aligha fog már játszani a hátralévő mérkőzéseken.
 
Az m4sport.hu felvételén az látszik, hogy a Fradi öltözőjében a légiós helyén a mezszámát is áthúzták.
 

null

null

Legfrissebb híreink