Fradi: ők pótolhatják a távozó játékosokat

Egyre több kiszemelt neve válik ismerté.

Forrás: Ferencváros

Mint jeleztük, a Ferencvárosi TC a hétfői közleményében közölte, négy, lejáró szerződésű labdarúgójukkal nem hosszabbítják meg a szerződést, így távozik Lovrencsics Gergő, Marcel Heister, Isael és Michael Skvarka. Pótlásuk részben már megtörtént, illetve a klubvezetés gőzerővel dolgozik az új játékosok szerződtetésén.

Lovrencsicsről megírtuk elsőként, hogy a Lech Poznan, a Honvéd és a Loki is hívja. Ugyanúgy Lengyelországból van ajánlata Marcel Heisternek is, akit helyi források szerint a Legia Warszawa nézett ki. Az ő pótlására már konkrét ötlete van a klubvezetésnek. A Valerenga bal oldali védőjét, a kanadai Sam Adekugbét nézték ki, akiért az orosz Rosztov is ajánlatot tett. A 26 éves játékosnak decemberben jár le a szerződése, 400 ezer euró körüli összeget jósol érte a Transfermarkt. Ebben a pozícióban szerepel a grúz Lasha Dvali is.

Távozik a klubtól a brazil Isael is, aki két éve érkezett Kazahsztánból, és akkori, 2,8 milliós értékével az egész NB I legdrágább futballistája volt. Mostanra ez az érték 1,2 millióra csökkent. Valószínűleg többet vártak tőle a Fradiban, ahol 89 meccsen 14 gólja és 17 gólpassza volt. Posztján Olekszandr Zubkov jobb teljesítményt nyújtott. Könnyen lehet, hogy a 32 éves támadó visszatér Brazíliába. Helyére nagy fogás lenne a West Ham csatára, az ukrán Andrij Jarmolenko. A 31 éves támadónak nyáron jár le a szerződése az angol klubnál, ahol idén már kevés szerepet kapott, igaz, két hónapig sérült is volt. Érte 2018-ban 20 millió eurót fizetettek a Dortmundnak, jelenlegi értékét 5 millió euróra becsülik - írta a Blikk.

Michael Skvarka folyamatosan került háttérbe, s jelzésértékű volt az is, hogy nem nevezték a Bajnokok Ligája főtáblájára sem. Sajtóhírek szerint Rebrov a helyére a szintén középpályás Szerhij Szidorcsukot nézte ki. A Dinamo Kijev játékosának, aki 30 éves, 2023 nyaráig szóló szerződése van. A Transfermarkt szerint a 34-szeres ukrán válogatott értéke 3,5 millió euró.

Mint nemrég jeleztük, a Fradinál új edző is képbe került arra az esetre, ha Rebrov nem maradna, íme, a részletek:

Fradi: BL-csoportkörös edző került képbe - NB1.hu

FRISSÍTÉS:

SZERDA, 12.22:

Fradi: 23 éves gólvágó érkezhet - videó - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink