Fradi: BL-csoportkörös edző került képbe

Orosz megoldás lesz?

Forrás: FCKrasnodar/Facebook

Továbbra sem lehet tudni, hogy ki lesz a Fradi vezetőedzője a következő szezonban. Ugyan Szerhij Rebrov szerződése még egy évig érvényes, de a Honvéd elleni meccset követő sajtótájékoztatón azt sérelmezte az ukrán szakember, hogy vele még senki sem tárgyalt a folytatásról. Kubatov Gábor az M4 Sport+ csatornának azt nyilatkozta, hogy hamarosan le fognak ülni Rebrovval. 

Közben már több helyen azt kezdték el találgatni, hogy ki lehet Rebrov utódja a Fradinál. A peterlinden.live cikke szerint Peter Stöger is esélyes lehet a posztra. Az 55 esztendős osztrák szakember neve felmerült a Kölnnél is, de ott nem ő lett a befutó. 

Bei Ferencvaros wird Peter Stöger wieder ein "Grün-Weißer" - PETERLINDEN.LIVE

 

Állítólag az FTC vezetői már felvették a kapcsolatot Stögerrel, akinek a zöld-fehér kombináció nem lenne idegen, hiszen 1995 és 1998 között a Rapid Wien játékosa volt. Érdekesség, hogy Stöger korábban az Austria Wient is erősítette. Ennél a csapatnál lett legenda Nyilasi Tibor. 

FTC: a vezér után újabb távozókat jelentettek be - NB1.hu

 

Amennyiben Stöger váltaná Rebrovot, a vezetőség tőle is a bajnoki címet várná el (ez zsinórban a negyedik lenne a csapatnak). Ströger edzői karrierje során többek között a Köln és a Dortmund csapatát is trenírozta, a kölniekkel például feljutott a Bundesligába, a dortmundiakkal pedig negyedik lett. Legnagyobb sikerét az Austria Wiennel érte el 2013-ban, ekkor bajnoki címet ünnepelhetett játékosaival. 

Az nb1.hu értesülései szerint egyébként a Fradinál Murad Musaev is benne van a kalapban. Ő a pályája elején tart, ugyanis csupán 37 esztendős. Fiatal kora ellenére már a Krasznodarnál letette a névjegyét, hiszen a 2020-2021-es idényben a BL-csoportkörébe kormányozta az orosz alakulatot. Ez történelmi tett, hiszen a Krasznodar korábban nem szerepelt ilyen magasságban. 

FRISSÍTÉS: 22.39

Fradi: ők pótolhatják a távozó játékosokat - NB1.hu

SZERDA, 11.47:

Az olasz válogatott egykori kapitányával is tárgyalt az FTC? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink