Diósgyőr: fontos fejlemény a tulajdonosváltás ügyében

Egyre közelebbinek tűnik a tranzakció.

Forrás:

Már jeleztük, hogy tulajdonosváltás lehet az élvonalban utolsó helyen telelő Diósgyőrnek.

Az egyik vevő a borsodi Bodrogkeresztúron bejegyzett Dereszla Borászat, a másik pedig egy egészségügyben érdekelt vállalkozás. Rajtuk kívül pedig a Hell energiaitalt gyártó cég érkezik fő támogatónak.

Tulajdonosváltás Diósgyőrben? - NB1.hu

 Évek óta az utolsó pillanatban harcolja ki a bentmaradást a DVTK a bajnokság elején komolyabban megfogalmazott célkitűzések ellenére. A miskolciak az idei bajnokságban sem repesztenek úgy, mint ahogy szeretnék, amit jelez, hogy a gárda az utolsó helyen áll a bajnokságban.

Az üggyel kapcsolatban most új információk láttak napvilágot.

Az Észak-Magyarország értesülése szerint hétfőn Diósgyőrben járt a klub leendő, új tulajdonosának képviselője, és bár annak ellenére, hogy az adásvételi szerződés még nem került aláírásra a Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozó Arago Befektetési Holding Zrt. és az új tulajdonos cége között a diósgyőri sportklub finanszírozója, a Borsodsport Invest Kft. tulajdonjogának átruházása tárgyában (ez utóbbi cég a DVTK NB I.-es labdarúgócsapatát működtető DFC Kft. többségi tulajdonosa), a ,,vendég” klub jelenlegi helyzetéről, a legfontosabb tennivalókról tájékozódott látogatása során.

FRISSÍTÉS: 11.25

Kiszámolták, mikor pótolhatják az elmaradt Fradi-DVTK-t - NB1.hu

A koronavírus-járvány miatt a magyar labdarúgásban emblematikusnak számító Ferencváros-DVTK mérkőzést sem tudták még pótolni, ugye a találkozó a második fordulóban maradt el, mégpedig a zöld-fehérek nemzetközi kupaszereplése miatt.

Legfrissebb híreink