Az Újpest kapusa a koronavírusos társainak üzent

Hatalmas motiváció.

Forrás: Újpest/Facebook

Az nb1.hu-n már olvashattak arról, hogy az Újpest vasárnap az MTK-t fogadja. A lila-fehéreket alaposan megtizedelte a koronavírus, így halasztani szerettek volna, de ebbe a kék-fehérek nem mentek bele.

Újpest-MTK: ezért nem ment bele a halasztásba az MTK - NB1.hu

 

Az újpestiek kerete az U19-es együttestől érkező játékosokkal egészül ki. Banai Dávid, az Újpest kapusa a következő nyilatkozattal próbálta tüzelni a társait:

Koronavírus: nem érti az Újpest edzője - NB1.hu

 

"Személy szerint bennem, és akik még így maradtunk, olyan motiváció van, hogy holnap ezzel a csapattal akár háborúba is el tudnék indulni. Azok a játékosok is felállnak holnap a pályán, akik még sérüléssel küzdenek, de tudták, érezték, hogy most muszáj ott lenniük, lesz, ami lesz. A fiatalokat Szakály Peti vette a szárnyai alá, hiszen nemhogy NBI-es tapasztalattal nem bírnak, de még a nagycsapattal sem edzettek soha.  Senkit nem akarok cserben hagyni, a játékosok, a szakmai stáb, a harcos társaink, értük, és a szurkolóinkért, akik rengeteg támogató üzenetet küldtek nekünk, értük megyünk fel a pályára. Ezúton is szeretném megköszönni az ifiknek, az NBIII és az U19 szakmai stábjának a segítséget, hiszen egész héten csapattársak, edzők nélkül, fizioterapeuta nélkül voltunk, és ők szó nélkül jöttek, segítettek nekünk.

 

Engedjétek meg, hogy innen kívánjak jobbulást azoknak a csapattársaknak és stábtagoknak is, akik komolyabb tünetekkel küzdenek, és nektek pedig az mondom, vegyétek nagyon komolyan ezt a vírust… egyáltalán nem játék" - fogalmazott Banai a lila-fehérek Facebook oldalának.

Legfrissebb híreink