Összehasonlította a Fradit és a Vidit a Ludogorec edzője

Ez az oka, amiért látványos mérkőzésre számít.

Forrás:

A Ferencváros után a Ludogorec is megtartotta a mérkőzés előtti, UEFA által kötelezően előírt sajtótájékoztatóját. Ezen az összejövetelen már voltak bolgár zsurnaliszták is…
 
A Ludogorec 2012 óta bajnok megszakítás nélkül a hazájában, tavaly a Vidi a BL-selejtező második fordulójában búcsúztatta: az idegenbeli 0-0-s döntetlent követően a felcsúti visszavágón 1–0-ra nyertek a magyarok.
 

Lovrencsics szerint nehéz döntés előtt áll Rebrov - NB1.hu

Más ütemű felkészülésen van túl a cséká. 

Stoycho Stoev, a Ludogorec vezetőedzője elmondta, készen állnak a holnapi meccsre. 
 
„A felkészülésünk során a fő figyelmünket a Ferencvárosra irányítottuk. Kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, de ezen már kár keseregni. Nem szabad elfelejteni, hogy két mérkőzésen dől el a továbbjutás. Az új igazolásaink közül a City akadémiáján nevelkedett Jorginho van jobb állapotban, ám ő is csak 3 napja végez teljes értékű munkát velünk, mert előtte az Afrika Kupán szerepelt. Mavis Tchibota Jorginhóval együtt csatlakozott a gárdához, nem tudom, ha játszanak, akkor mennyit.”
 
A szakembertől megkérdezték, kit tart a Fradi legjobb játékosának, mint ismeretes, Szerhij Rebrov délután elmondta, hogy a Ludogorec legjobbjának Marcelinhót tartja.
 

Rebrov már tudja, ki védi majd a Fradi kapuját - NB1.hu

Központi téma volt a két visszatérő is. 

„Nem tudnék egyvalakit megnevezni ellenfelünkből, véleményem szerint több jó játékosuk van, akárcsak nekünk is. Két napja tudom, milyen csapattal állunk fel a Ferencváros ellen, igyekeztünk az elmúlt két napban ennek megfelelően felkészülni.”
 
A mestert megkérdezték a tavalyi, Vidi elleni meccseikről is (márciusban nevezték ki a posztjára – a szerk.)
 
„Nem voltam még a csapatnál, de megnéztem a felvételt. Mindkét csapat más stílusú. A Vidi védekezik, a Fradi, akárcsak mi, a labdatartásra törekszik.  Ez jó lehet a szurkolóknak, mert látványos mérkőzésre van kilátás.”
 

Legfrissebb híreink