Lovrencsics szerint nehéz döntés előtt áll Rebrov

Más ütemű felkészülésen van túl a cséká.

Forrás:

Nem a megszokott felkészülésen van túl Lovrencsics Gergő, az FTC csapatkapitánya. Lovrencsics ugyanis csak féltávnál tudott csatlakozni a BL-selejtezőkre és a bajnoki megmérettetésre készülő FTC-hez. Ennek ellenére azt vallja, hogy jó állapotban van a holnap esti, Ludogorec elleni meccs előtt.
 
„Amikor csatlakoztam a csapathoz, már ugyanazt a munkát végeztem el, mint a többiek, de más ritmusa volt a felkészülési időszakomnak. A bajnoki cím megszerzése után kaptam egy kis pihenőt, utána viszont egyből a toppon kellett lennem a válogatott miatt. Szerencsére sikeresen szerepelt a nemzeti csapat. Utána megint pihenhettem egy kicsit, majd csatlakoztam a Fradihoz. Ekkor viszont a társaim már végeztek az első edzőtáborral. Ezen az összetartáson nagyon kemény fizikai munkát végeztek el, amikor csatlakoztam, akkor már a taktikai elemekre helyeződött a fő hangsúly. Nem mondom, hogy nem volt nehéz, de jó állapotban érzem magam és nagyon várom már, hogy a tömött stadionban kifuthassak holnap a pályára” – válaszolta a holnapi meccset felvezető sajtótájékoztatón az nb1.hu kérdésére a Fradi csapatkapitánya.
 
„Teljesen mindegy, ki az ellenfél az első BL-meccsünkön magunkra kell koncentrálnunk. Látom a csapaton a küzdeni való vágyat, idén tényleg sikeresen szeretnénk szerepelni a nemzetközi kupában. Megérett erre a csapat, mert rendesen felkészültünk.”
 
Ugyanúgy, mint Szerhij Rebrov vezetőedző esetében, Lovrencsicsnél is téma volt, hogy nem bízza-e el magát a Fradi remek, felkészülési találkozókon elért eredménysor miatt.
 

Rebrov már tudja, ki védi majd a Fradi kapuját - NB1.hu

Központi téma volt a két visszatérő is. 

„Nem nagy, hanem megfelelő az önbizalmunk. Fontos, volt, hogy meccseket nyertünk, de ugyanilyen fontos az is, hogy a keret tagjai megfelelő meccsterhelést kaptak. Volt, amikor a szünetben volt sorcsere, volt, amikor 60-30 perces felosztásban voltunk a pályán. Nehéz döntés előtt áll az edzőnk a holnapi kezdőcsapat kijelölését illetően.”
 
Mint a Rebrov-cikkben már jeleztük, a bolgár sajtó élénken foglalkozott azzal a témával, hogy a bal, azaz a Lovrencsiccsel szembeni oldalon tartalékos lehet a Ludogorec.
 
„Rebrov jóvoltából mindenkit feltérképeztünk, még azokat a játékosokat is, akik eredetileg vagy elméletileg nem játszanának. Megfelelő információadagot kaptunk a mestertől. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy nem 1 mérkőzésen dől el a továbbjutás kérdése, lesz egy visszavágó is, de ki kell használnunk a hazai pálya előnyét.”
 

Legfrissebb híreink