Barca-Fradi: Rebrov sajnálja, Koeman elismerte - REAKCIÓK

A főszereplők mondták.

Forrás:

Hiába kezdett jól, rúgott gólt lesről és kapufát is a Ferencváros a Barcelona elleni BL-csoportmeccsen, végül kijött a katalánok nagyobb tudása és tempója, így 5-1-re nyertek a hazaiak. A találkozó lefújása után a következőket nyilatkozták a főszereplők:

Szerhij Rebrov (FTC): „A mérkőzés elején, amikor még frissek voltunk, több lehetőségünk is adódott. Tudatosan kezdtünk így, feljebb toltuk a letámadásos védekezésünket, megpróbáltunk meglepetést okozni. Természetesen az ellenfélnél klasszis védők játszanak, akik egy idő után felkészültek erre, és hátrébb szorítottak bennünket, ráadásul egyébként is nagyon nehéz a Barcelona ellen futballozni, hiszen támadásban remekül birtokolják a labdát, és tele vannak váratlan megoldásokkal. Amíg bírtuk erővel, jól szűkítettük a területet, és volt periódus, amikor kifejezetten tetszetősen és jól futballoztunk, de ahogy fáradtunk, úgy lett egyre nehezebb tartani a tempót. Az első húsz perccel kifejezetten elégedett voltam, illetve a szépítő gól után, már emberelőnyben is volt egy rövid periódus, amíg majdhogynem a mi akaratunk érvényesült a pályán. Sőt, helyzeteink is voltak, hogy még tovább zárkózzunk. Ezekre az időszakokra lehet építeni, főleg, hogy a Barcelona rendkívül magas szintet képvisel. Az utolsó tíz percet nagyon sajnálom, elkerülhető lett volna, hogy ekkora különbségű legyen a végeredmény, de ezt leszámítva nem volt gond, összességében nem vagyok elégedetlen” (fradi.hu)

Barca-Fradi: pedig az az első 20 perc... - NB1.hu

Forrás: fradi.hu BARCELONA-FERENCVÁROS 5-1 25 év után lejátszotta első csoportmeccsét a Bajnokok Ligájában a Ferencváros. Szerhij Rebrov csapata az első 25 percben remekül helytállt a Camp Nouban a Barcelona ellen, Tokmac lesgólt szerzett, Isael óriási kapufát lőtt, aztán tempót váltottak a katalánok, és Messi tizenegyese, valamint Fati gólja után 2-0-s előnyben voltak a félidőben.

Sigér Dávid (FTC): „Úgy éreztem, hogy amikor a folytatásra kijöttek, ritmust váltottak, nagyon sokáig tartották a labdát, nehéz volt visszaszerezni. Nem szándékosan húzódtunk vissza középre, a szélre is próbáltunk besegíteni, de nem szerettük volna feladni a pálya tengelyét sem. Felemelő érzés volt a Camp Nouban pályára lépni, annyi remek játékos játszott már itt, inspiráló és megtisztelő, hogy itt szerepelhettünk. Szerettünk volna egy kis meglepetést szerezni, de erre ma nem volt esély. Ha az ellenfelet nézzük, eddigi karrierem legnívósabb meccse volt a mostani. Alaposan elfáradtunk a meccsen, jól jött, hogy többet is lehetett cserélni, különösen a széleken. Az Újpest elleni mérkőzésig még elég idő van regenerálódni, és szerencsére mély a csapat kerete is." (nso.hu)

Ronald Koeman (Barcelona): „Jó meccset játszottunk, az elején nehéz volt felvenni a ritmust. Néha a kisebb nyomás miatt nehezebben lendülünk bele, de a második félidő első húsz-huszonöt percében már egy jó Barcát láthattunk. Ki kell emelni, hogy a csapat jól játszott és gólokat szerzett emberhátrányban is.”

Barca-Fradi: óriási dicséretet kapott a Fradi - REAKCIÓK - NB1.hu

 

A holland tréner a két fiatal gólszerzővel, Pedrivel és Ansu Fatival is elégedett volt, úgy véli, hogy nagy jövő áll előttük, s ez a klub számára is remek dolgokat vetít előre.

Arról is faggatták, hogy azzal, hogy Griezmann pihent, kezdő lesz-e a Real Madrid elleni el Clásicón.

„Nem jelent semmit, hogy nem játszott. Azzal a meccsel majd szerdán kezdünk el foglalkozni. A nehéz kezdés után belelendültünk a mai meccsen, ez jó kezdése a BL-nek.” (nso.hu)

Dibusz Dénes, Ihor Haratin (FTC):

Legfrissebb híreink