nb1.hu

Nem csökkentek a feljutásra pályázó gondjai

Újabb nehéz mérkőzés vár rájuk.

 

Nem csökkentek a Jászberény vezetőedzőjének, Német Gyulának a gondjai az elmúlt napokhoz, hetekhez képest – jelezte a jaszberenyifc.hu.

 

"A Tiszaújváros elleni vasárnapi találkozó előtt a húzódással bajlódó Miski Zoltán még mindig különmunkát végez, nem igazán van esély rá, hogy ott legyen a keretben. Ludasi Martin ugyan szerda óta már a többiekkel együtt gyakorol, ám hosszabb kihagyás után idő kell neki, míg teljesen utoléri magát. A Balassagyarmat elleni kezdő Nagy Szabolcs sarokcsontja azonban begyulladt, s előreláthatólag két hét pihenő vár rá. Ugyanakkor a hosszabb sérülés után visszatérésre készülő Ilkovics Miklós és László Krisztián immár teljes intenzitással dolgozik, s a szűkös létszámot látva, akár még a meccskeretbe is bekerülhetnek.

 

A Keleti csoport egyetlen veretlen csapataként azonban minden kedvezőtlen előjel ellenére sincs okunk az idegeskedésre. Játékosaink már számtalanszor bebizonyították, a legnehezebb pillanatokban is helyén van a szívük, s küzdeni tudásuk, akarásuk pontot, pontokat eredményez a még oly kiélezett rangadókon is."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC