nb1.hu

Tiszakécske: érkezők az NB I-ből, egy távozó, három súlyos sérült

Több változás is történt az utóbbi napokban az NB II 12. helyén álló Tiszakécskénél.

Egyrészt hárman érkeztek kölcsönbe: a 32 éves balhátvéd, Grünwald Attila a Kecskeméttől, a 22 éves középpályás, Szőr Levente a Kisvárdától, valamint a 19 éves georgiai utánpótlás-válogatott szélső, Giorgi Gvishiani a georgiai élvonalbeli Samtrediától.

Mindez azért is kellett, mert hárman is súlyosan megsérültek. A klubhonlap tájékoztatása szerint Pongrácz Viktor a nyár folyamán edzőmeccsen szenvedett vállsérülést, és bár már megkezdhette a gyógytornát, hamarosan pedig kezdheti az edzéseket is, a játékára még várni kell. Márkus Attila a Győri ETO elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést, a térde sérült meg, ami miatt hosszútávra kiesett – a műtét sikeresen megtörtént, egyelőre otthonában pihen. Kiss Balázs a legutóbbi, Soroksár elleni mérkőzésen szenvedett Achilles-ín-szakadást, ami után sikeresen megműtötték, de még hosszú rehabilitáció vár rá a visszatérés előtt.

Távozó is van: a korábban az NB I-ben a Kecskemétnél, a DVTK-nál és a Mezőkövesdnél is védő 32 éves kapus, Antal Botond hagyta el a klubot.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC