nb1.hu

Paks: hamarosan visszatérhet a két alapember – reakciók

Mindkét játékos a szezon elején szenvedett sérülést.

Jó úton halad a paksi Lenzsér Bence és Nagy Richárd rehabilitációja. Az előbbi labdarúgónak a jobb térdének szalagjai szakadtak a 9. fordulóban, míg Nagynak a 8. fordulóban a bal térdével történt hasonló. Az NB I negyedik helyén álló együttes hivatalos oldalán közölte, hogy milyen állapotban van a két játékos.

ÍME, A PAKSIAK HÍRE:

 

„Újabb egy hónap telt el, mióta legutóbb két nagy sérültünknél érdeklődtünk rehabilitációjukról. Lenzsér Bence már labdás gyakorlatokat végez. “Realitás, hogy áprilisban már a csapat mellett edzhetek” – fogalmazott belső védőnk.

Nagy Richárd egy kicsit előrébb jár, középpályásunk utolsó mérföldkőként hamarosan már a meccsterhelést tesztelheti, természetesen fokozatosan, tartalékcsapatunkban.

“Immáron második hete teljes értékű munkát végzek az NBI-es csapattal, persze a kontaktokra még odafigyelünk, én és a társak is. Semmi fájdalmam nincs, gyorsan le is kopogom, az edzések után azonban még külön kell regenerálni a térdem, hogy másnapra is minden rendben legyen vele, de ez a legkevesebb. Tervünk szerint a jövő hétvégi, NBIII-as mérkőzésünkön már meccskörnyezetben is kipróbálhatom magam. Nyilván lépéséről lépésre, egyre több játékpercet a pályán töltve, az utolsó lépcsőfok indul a NBI-es visszatérésig” – így Nagy érdeklődésünkre.

Kitartást, srácok, nincs már sok vissza!”

 

A válogatott szünetet követően a paksiak a bajnokságban Honvédhoz látogatnak.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC