nb1.hu

Feljutott a Nyíregyháza, de a bajnoki cím a cél

Nyíregyháza – Máytus János szerint kétgólos előny után nem fér bele az iksz.

Az NB III 28. fordulójában a Keleti csoport rangadóján az éllovas Nyíregyháza fogadta a második Cigándot. A találkozó 2-2-s döntetlent hozott, így a két csapat között megmaradt a hatpontos távolság. A lefújás után a Szpari trénere, Mátyus János és a Cigánd SE vezetőedzője Fogarasi Zoltán értékelt.

 

Mátyus János (Nyíregyháza): – Egy célunkat elértük, hogy feljutottunk, de mi bajnokok akarunk lenni. Ami a mai meccset illeti, többet kellett volna tennünk ahhoz, hogy ma nyerjünk. Több ziccerünk is volt, ezek kimaradtak, ez pedig ma nem fért bele. A kettő nullás előny után egy feljutásért harcoló csapatnak nem szabad pontot veszítenie, sajnálom, hogy így alakult.

 

Fogarasi Zoltán (Cigánd): – Mindenek előtt gratulálok a Szparinak a feljutáshoz! Ellenfél edzőjeként először meccseltem a Nyíregyháza ellen a Városi Stadionban, ahová rengeteg emlék fűz. A csapatom ma komoly tartást mutatott, kétgólos hátrányból egyenlítettünk és szereztünk pontot, ez pedig feljogosítja arra a klubot, hogy célt érjen a bajnokság végén. Szeretnénk mi is az NB-II-ben folytatni.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC