nb1.hu

Évzárót tartott a Tatabánya

Rövid pihenőre vonul a Nyugati csoport őszi bajnoka.

" target="_blank">ÍME, A TATABÁNYA HÍRE:
 
Tortával ünnepeltük együtt a sikeres szezont
 
Három pont előnnyel, az első helyen zárta az NB III. őszi szezonját a Tatabányai Bányász labdarúgócsapata.
 
Az eredményes hónapok után ma este közös vacsorával zártuk le az elmúló évet. A Csapat meghívását elfogadta a Tatabányai Sport Club sportszakmai igazgatója, Salamon Zoltán, Ormos Marianna, szervezési igazgató és Hardiné Szabó Anita, operatív igazgató is. Tatabánya Megyei Jogú Város képviseletében Lusztig Péter alpolgármester vett részt az esten.
Természetesen eljöttek Legendáink, Szabó György, Csapó Károly és P. Nagy László, de itt voltak a masszőr és a szertáros kollégák, illetve a stadion pályáit rendben tartó személyzet is.
 
Köszöntőjében Lusztig Péter gratulált Csapatunk fantasztikusan szép eredményéhez, és az alpolgármester megerősítette: amennyiben őrajta is múlik, ez a Csapat a továbbiakban magasabb városi támogatásra lehet jogosult.
 
Salamon Zoltán kiemelte: ez a Tatabányai Bányász azt a Tatabányai Bányászt idézi, amelyet a 70-es, 80-as években rajongva szerethettek a tatabányai Szurkolók.
 
– Ezen az őszön minden meccsre kijöttem, mert élmény látni ezt a Csapatot, ezt a játékot. És amíg az elején alig száz ember jött ki, az utolsó meccsen már csaknem ötszázan voltunk. Örömmel láttam sok olyan embert, akikkel 30-40 éve is együtt jártunk a Stadionba” – mondta el Salamon Zoltán, sportszakmai igazgató.
 
– Ez a Csapat egy igazi család, amelyben érdemes és öröm dolgozni” – jelentette ki rövid beszédében Molnár József. A Labdarúgó Kft. ügyvezetője emlékeztetett: – Még gyerek voltam, amikor a hetedik születésnapomra megkaptam a Real Madrid elleni 2-1-es Bányász győzelmet. Akkor és ott határoztam el, hogy egyszer majd nekem is lesz egy ilyen Csapatom. Ha mi most nem is a Madrid ellen játszunk, ez a mostani egy igazi Csapat. Tatabányán ilyen eredménysor utoljára a 2004-2005-ös szezonban volt. Akkor az NB II-ben a barátunk, Sisa Tibor vezette Csapat 15 meccsen 12-szer győzött és egy döntetlen mellett két veresége volt a téli szünetre. Akkor az a Csapat megnyerte az NB II-t. Mi most valami hasonló csoda közelébe jutottunk az NB III-ban, hiszen húsz meccsen tizenöt győzelem, négy döntetlen és egy vereség a mérlegünk, és ezt már támogatóink és leendő támogatóink is látják. Akkor megkérdezném: miért is ne?” – fogalmazott az ügyvezető.
 
Gyürki Gergely a Csapat összetartásáról, ennek erejéről, hatásairól beszélt. A vezetőedző köszönetet mondott a Csapatnak és minden jelenlévőnek, majd egy szép Wass Albert idézettel zárt.
 
A Tatabányai Bányász együttese ezennel pihenőre vonul, a munka január 4-én kezdődik újra.
 
Hajrá, Bányász!"
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC