nb1.hu

Elbúcsúzik az egykori NB I-es fellegvár ikonja

Szögre akasztja a csukáját a rutinos futballista.

A Kecskemét az NB III utolsó fordulójában a Rákosmente KSK csapatát fogadja a Széktói Stadionban. A hírös városiak győzelemmel szeretnék búcsúztatni Farkas Istvánt, aki utolsó meccsét vívja a kecskeméti egyletben. A 34 éves futballista gyakorlatilag egész pályafutását Kecskeméten töltötte (azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy négy évet lehúzott Cegléden, illetve egy éven át a Tiszakécskét erősítette), többek között NB II-es bajnok és kupagyőztes lett a gárdával. Farkasnak a hétvégi összecsapás a 313. meccse lesz a Kecskemétben. A visszavonulása után sem szakad el a kecskeméti focitól a hamarosan 35. születésnapját ünneplő Farkas, aki jelenleg is az akadémián edzőként dolgozik. 
 
A KTE mesterének, Szabó Tibornak sérülések nehezítik a dolgát:  Peres Csaba, Selyem Zsolt és Balog Marcell sem léphet pályára. 
 
„Mindenképpen győztesen szeretnénk zárni a bajnokságot, egyrészt Pista miatt is, másrészt a csapat miatt is. Úgy készülünk, hogy itthon akarjuk tartani a három pontot. Egy masszív, tavasszal nagyon eredményes félszezont produkáló RKSK ellen fogunk játszani, akik valóban játsszák a focit. Bízom benne, hogy egy élvezetes mérkőzéssel tudjuk lezárni a szezont" – nyilatkozta Szabó. 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC