nb1.hu

Újpest-DVSC: két remek gólpassz, kihasználta az emberelőnyt a Loki

Tovább folytatódik az Újpest vesszőfutása.

ÚJPEST – DVSC  12 (00)

ELŐZETES:

A 19. fordulóban az NB1.hu az Újpest–DVSC találkozóval foglalkozott kiemelten a héten. A 111. bajnoki összecsapáson hosszú nyeretlenségi sorozatot szakíthat meg a Loki a lila-fehérek otthonában. Az Újpest az előző fordulóban 3-0-ra kikapott az MTK-tól, míg a Debrecen 2-2-es döntetlent játszott a Diósgyőrrel. Az elemzésünkben szó esett a két csapat kulcsembereiről is. Az Újpest FC pont a mai napon jelentette be, hogy új tulajdonos érkezik a klubhoz.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: DOMINGUES

A francia támadó csereként lépett pályára és kétszer is jókor volt jó helyen, két pazar gólpasszt váltott gólra.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A PIROS LAP

Jevtoski durva belépője után emberhátrányba került az Újpest FC. Bár a játék képe nem változott meg drasztikusan, de az első gólt pont egy üresen lévő játékos szerezte.

I. FÉLIDŐ:

Az első percben Csoboth lövését védte Megyeri. Az első játékrészben a támadásépítések végén mindkét csapatnál hiba csúszott a befejezésekbe: nem alakult ki komolyabb gólhelyzet. A leglátványosabb a hazai pirotechnikai bemutató volt, ami alatt elhunyt szurkolótársaikra emlékeztek az újpesti ultrák. A hazaiak vezetőedzője, Vignjevics szokásáról eltérően egy pillanatra sem állt fel a kispadról a félidő

(A hazai szurkolók az első félóra végén emlékeztek szeretteikre. Fotó: Réti Zsolt)

II. FÉLIDŐ:

Az 58. percben Jevtoski durva belépője után a videóbíró megerősítésével emberhátrányba került az Újpest FC. A 73. percben Dzsudzsák tekert ballal a kapu mellé. Öt perccel később Ferenczi bal oldali beadását követően a csereként beállt Domingues teljesen üresen fejelhetett a kapuba, 0-1. A 84. percben Dzsudzsák pontrúgása után Dreskovics fejelte középre a labdát és Úlfarsson növelte volna kettőre a vendégek előnyét, de szabálytalanság miatt a játékvezető annullálta a találatot. Két perccel később Ganea lövését védte bravúrral Megyeri. A hosszabbítás harmadik percében eldőlt a meccs: Dzsudzsák remek jobb oldali passzát Domingues váltotta gólra, 0-2. A 99. percben Dreskovics megmozdulását látta szabálytalannak a játékvezető, és büntetőt ítélt. Mörschel magabiztosan belőtt, 1-2.

Biztató hírünk van az Újpest szurkolóinak, Dzsudzsák meg továbbra is nélkülözhetetlen

JEGYZŐKÖNYV:

OTP Bank Liga, 19. forduló:
ÚJPEST FC – DEBRECENI VSC  1–2 (0–0)
Bp, Szusza Ferenc Stadion, 2610 néző, v.: Pintér
Gólszerzők: Mörschel (90+11. – 11-esből) ill. Domingues (78., 90+3.)
Sárga lap: Mack (68.), Lagator (68.)
Piros lap: Jevtoski (59.)
ÚFC: Banai – Antzoulas, Fehér, Pauljevics, Tamás – Jevtoski, Mack (Radoseivcs, 90+3.), Mörschel – Csoboth (Ganea, 76.), Kiss T. (Simon, 63.), Sasere (Ambrose, 76) Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics
DVSC: Megyeri – Kusnyír (Baranyai, 29.), Dreskovic, Lagator, Ferenczi – Loncsar (Dzsudzsák, 69.), Ojediran, J. Oliveira (Tubony, 90+2.), Szuhodovszki (Manrique, a szünetben), Vajda (Domingues, a szünetben) – Úlfarsson. Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics.

KÖVETKEZŐ FELADAT:

A 20. fordulóban az Újpest a Diósgyőr otthonába látogat, a Debrecen a Ferencvárost látja vendégül.

Újpest-DVSC: két remek gólpassz, kihasználta az emberelőnyt a Loki

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC