nb1.hu

Szoboszlai perceket kapott, Kerkez büntetőt harcolt ki, Dárdaiék ötgólós meccset játszottak

A Liverpool 3-1-re nyert a Fulham otthonában a Premier League 34. fordulójának vasárnapi játéknapján, így tartja a lépést az éllovas Arsenallal. Mindkét csapatnak 74 pontja van, a harmadik, egy meccsel kevesebbet játszó Manchester City 73-nál tart.

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a 87. percben, csereként lépett pályára.

A Kerkez Milost foglalkoztató Bournemouth 3-1-re kikapott az Aston Villa vendégeként.

A válogatott balhátvéd végigjátszotta a mérkőzést, büntetőt harcolt ki, ám ez sem segített – ez volt a tabella 13. helyén álló Bournemouth harmadik nyeretlen bajnokija sorozatban.

A Mainz ellen 1-1-es döntetlent elérő Freiburgban egyik magyar sem lépett pályára – Sallai Roland a sárga lapjai miatt eltiltott volt, Szalai Attila a kispadról nézte végig a meccset.

Törökországban a Rizespor magyar védője, Mocsi Attila piros lapot kapott: a 91. percben a tizenhatoson belül lerántotta a Basaksehir szenegáli csatárát, Philippe Paulin Kenyt, ezért kiállították, az isztambuliak pedig a büntetőből beállították a 2-0-s végeredményt.

A német másodosztályban a Hertha idegenben 3-2-re kikapott a Karlsruhétól, így visszacsúszott a 7. helyre a tabellán. Dárdai Márton végig a pályán volt, Dárdai Palkót édesapja, Dárdai Pál a 69. percben cserélte le.

A francia élvonalban Loic Nego csereként állt be a 61. percben, csapata, a Le Havre otthon 1-0-ra kapott ki a Metztől.

A ciprusi bajnokság rangadóján a Gyurcsó Ádámot a 69. perctől a pályán tudó AEK Larnaca 2-0-ra verte a sérült Lang Ádámot nélkülöző Omoniát.

A román élvonalban a Sepsi odahaza 3-1-re kapott ki a Craiovától. Kecskés Ákos végigjátszotta a meccset, Varga Kevin kezdőként 63 percet kapott, Varga Rolandot a 75. percben cserélte be Bernd Storck.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC