nb1.hu

Szoboszlai elsírta magát a magyar válogatott meccs után, Klopp távozásáról is beszélt

A válogatott csapatkapitányának mindegy, milyen szerepkörben játszik a Liverpoolban.

Exkluzív interjút adott a Spíler TV-nek Szoboszlai Dominik.

A magyar válogatott csapatkapitánya többek között elárulta: elsírta magát akkor, amikor a magyar válogatott tavaly kijutott az Európa-bajnokságra.

Nagy kő esett le a szívemről akkor. Életemben nem sírtam el magam egy meccs után örömömben, de ott sikerült. Persze, az sem volt bánatos pillanat, amikor a Liverpoolhoz szerződtem” – mondta.

Beszélt arról is, hogy a Premier League más, mint a Bundesliga, hiszen egyik mérkőzésen sem mehet biztosra az előzetesen esélyesebbnek tartott csapat – nem véletlen, hogy többször is a 80. perc után szereznek gólt és fordítanak meg egy-egy állást. Ezzel együtt mindegy számára, milyen pozícióban játszik, hiszen csak az a lényeg, hogy a pályán legyen, és amúgy is a csapat az első.

Ha már Liverpool: szóba került Jürgen Klopp vezetőedző távozása is.

„A többiek mondták, hogy amióta itt van a menedzser, sosem volt 10:30-kor megbeszélés, így vagy a hosszabbítást jelenti be, vagy elköszön. Sajnos az utóbbi történt, utána pedig mindenki nézett a másikra az öltözőben, hogy ez most szívatás, vagy kandikamerák vannak-e valahol. De nem voltak.”

A Liverpool 17:30-tól a Fulham vendégeként játszik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC