nb1.hu

Szabó István szerint ez lehet a kulcs a „mumus” Mezőkövesd ellen

A Kecskemét edzője kiemelte, minden csapategységben van válogatott labdarúgója a hétvégi ellenfélnek.

A Kecskemét az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Mezőkövesdet fogadja. A két együttes péntek esti mérkőzését megelőzően Szabó István a lilák honlapján adott interjút. A szakember még beszélt a Magyar Kupában való továbbjutásról, valamint a kecskemétiek előtt álló nehéz hétről.

A kupában a Szegeddel került össze a Kecskemét, melynek örült Szabó István, hiszen nem kell sokat utazni a találkozó miatt. Ugyan lehetett volna jobb vagy rosszabb sorsolás, tisztában vannak milyen ellenféllel találkoznak majd.

A Mezőkövesd ellen a legutóbbi két mérkőzésen nyeretlenek maradtak a kecskemétiek, s a vendégek tabellán elfoglalt helyezése ellenére maximálisan komolyan készülnek a találkozóra, elmondása szerint a türelmesnek kell lenniük elsősorban.

„Nagyon jó keretük, stábjuk, és edzőjük van, tulajdonképpen a tavalyi csapatukra építhetnek idén is. Azzal is tisztában vagyok, hogy az első három-négy körben szerencséje sem volt a Mezőkövesdnek, mert rengetegen hiányoztak sérülés miatt – mondhatom itt Molnár Gábort és Ugrai Rolandot például. Elmondható a nevek alapján, hogy minden csapatrészben vannak válogatott labdarúgóik.” – mondta Szabó, aki kiemelte Stefan Drazsics képességeit.

A szakember elárulta, hogy mindig a következő mérkőzéssel foglalkoznak, de tisztában vannak azzal, hogy jövő héten a Ferencváros, valamint a kiválóan rajtoló DVTK ellen nehéz párharcokra számít.

 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC