nb1.hu

Reagált a fegyházbüntetésre ítélt magyar edző

A döntés szerint börtönbe megy a korábbi labdarúgó.

Korábban megírtuk, hogy a 2009 óta húzódó fogadási botrány a napokban lezárult, és jogerős ítéletet hozott a Kúria: a négy vádlott fegyházban letöltendő büntetést kapott.

Jogerős ítélet született a fogadási botrány vádlottjainak sorsáról

A Balatonfüredi FC frissen menesztett vezetőedzője, B. István nem volt jelen az ítélethirdetésnél, a sportal.hu megkeresésére arról is beszélt, hogy mihez kezd majd a börtön után.

„Nyolc hónapra kell még börtönbe mennem, ám kedvezménnyel várhatóan három-négy hónap után szabadulhatok. Unalmas lesz, de ez van, kibírom. Tulajdonképpen már tizenhárom éve fogoly vagyok, bárhol el akartam helyezkedni edzőként, azt kérdezték, mi van az ügyemmel. Ezért nem lehettem NB I-es edző sem. Azt még nem tudom, mikor és hova kell bevonulnom, de szeretném minél hamarabb letudni, ha rajtam múlna, már januárban elkezdeném, aztán tiszta lappal, normálisan, új életet kezdenék. A nagyobb gondom az, hogy tíz évre minden labdarúgással kapcsolatos dologtól eltiltottak. Ebből négy már letelt korábban, de szeretném elérni, hogy ezt csökkentsék. Az Európai Unió Bíróságára is elmegyek, hogy ezt enyhítsék, és ahol tudok, fellebbezek ellene.”

(fotó: Balatonfüredi FC)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC