nb1.hu

Összeállt a Vidi szakmai stábja az új szezonra

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Bartosz Grzelak távozása után a Fehérvár FC új vezetőedzője Pető Tamás lett. Az 50 éves szakember korábban játékosként, játékosmegfigyelőként, másodedzőként és megbízott edzőként is dolgozott a Vidinél.

A székesfehérvári klub honlapján olvasható, hogy Pető Tamás szakmai stábjában asszisztensedzőként kap szerepet a csapattal játékosként 2011-ben bajnoki címet szerző, piros-kékben 130 NB I-es bajnokin pályára lépett Polonkai Attila, valamint Gunther Zsolt, aki az elmúlt hat évben szintén másodedzőként segítette Pető munkáját a Veszprémnél.

A kapusedző Hegedüs Ferenc lesz, a korábban Vidit játékosként is erősítő szakember az elmúlt években NB III-as, illetve női NB I-es csapatunk, valamint utánpótlás együtteseink kapusaival is dolgozott. A videóelemzői teendőket továbbra is Pap Bence látja el.

Távozott a stábból Johan Sandahl asszisztensedző, Elbert András kapusedző, Száraz Ádám erőnléti edző, illetve Kátai Roland fizioterapeuta. A hétfői és keddi orvosi vizsgálatokat és fizikai felméréseket követően szerdán reggel bemutatkozott a játékosoknak a Fehérvár FC új szakmai stábja.

Horvát ellenfél várhat a Paksra, azeri túra lesz a Vidinek

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC