nb1.hu

Távozók és visszatérők a Vidiben, megkezdődött a felkészülés Debrecenben

FEHÉRVÁR FC
Orvosi vizsgálatokkal és fizikai felmérésekkel kezdődött a felkészülés Fehérváron – olvasható a Vidi hivatalos honlapján. Több fiatal játékos is részt vett a hétfői vizsgálatokon, az első labdás edzésre szerdán kerül majd sor.

Hétfőn reggel a szokásos egyéni felmérésekkel kezdetét vette csapatunk nyári felkészülése a 2024/25-ös szezonra. Az orvosi vizsgálatokon és fizikai felméréseken részt vett a kölcsönből visszatérő Lirim Kastrati, Franck Bambock, Babos Bence és Dala Martin, valamint több fiatal játékosunk, Menyhárt Zsombor, Kovács Bence, Ambach Arnold, Cserkuti-Németh Olivér és Kecskés Máté.

Szerződésének lejártával távozik csapatunktól a tavasszal kölcsönben szerepelt Szabó Levente, valamint Emil Rockov, Hangya Szilveszter és Rúben Pinto, valamint kölcsönszerződésének lejártával visszatér az FC Kobenhavnhoz Mamoudou Karamoko.

A Fehérvár FC az első felkészülési mérkőzést június 29-én 17 órától a Bábolna otthonában játssza, majd július 5-én 10:30-tól a Vidi az Ajkát fogadja zárt kapuk mögött. Július 8. és 18. között a szlovéniai Kranjska Gorán edzőtáborozik a fehérvári csapat, ahol július 11-én 17:30-tól a szerb Cukaricki, július 17-én (Bledben) a török Göztepe ellen mérkőzik meg. A Vidi első tétmérkőzése július 25-én a héten kisorsolásra kerülő Konferencia-liga selejtezőmérkőzése lesz.

DEBRECENI VSC

Debrecenben is visszatértek az edzőközpontba a játékosok, a Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központban orvosi vizsgálatokkal és különböző fizikai felmérésekkel megkezdte a felkészülést a Loki a 2024/25-ös idényre. Szrdjan Blagojevics vezetőedző több alkalommal is napi két edzést vezényel majd a következő hetekben a pallagi edzőcentrumban, július 7. és 19. között pedig ausztriai edzőtábor szerepel a programban.

A DVSC négy játékost is igazolt az elmúlt napokban: Pálfi Donát, Szűcs Tamás és Batik Bence után Naoaki Senaga is a Lokinál folytatja a pályafutását.

Több NB I-es csapat is elkezdi a felkészülést – részletek

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC