nb1.hu

Légiósok: Mocsiék és Baloghék is az utolsó percben húzták be a három pontot

Szombaton is pályálra léptek a magyar légiósok.

Az olasz másodosztályban a Parma az utolsó percben egy öngóllal nyert 1-0-ra a Spezia otthonában, Balogh Botond végigjátszotta a mérkőzést. Nagy Ádám a kispadon ült a gól nélküli Pisa-Cremonese összecsapás alatt.

A török élvonal 14. fordulójában a Rizespor az isztambuli Basaksehir ellen nyert 3-2-re, Mocsi Attila végig a pályán volt.

A DAC kezdőjében ismét ott volt az előző meccsen gólt szerző Vitális Milán és 62. percig játszott a Besztercebánya elleni gól nélküli találkozón. Csinger Márk még mindig sérült.

A Stevenage angol FA Kupa-mérkőzést játszott a Port Vale ellen, a bizonyításra váró Hegyi Krisztián a kispadon ült. Mivel a meccs 1-1-re végződött, újrajátszás dönt a továbbjutás sorsáról.

Az izraeli első osztályban a Maccabi Bnei Raina 0-0-ra végzett a másfél félidőn keresztül emberelőnyben játszó Ashdoddal, Koszta Márkot a 95. percben cserélték le.

A ciprusi élvonalban az AEK Larnaka gól nélküli döntetlent játszott az Anorthoszisz otthonában, Gyurcsó Ádám a 68. percben lépett pályára. Az Apollon FC 2-2-t játszott az Achnasszal, Varga Kevint nem cserélték be.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC