nb1.hu

Jogos lehetett Sztankovics dühe a kiállítása előtt

Ezért akadhatott ki a szerb edző.

Az NB1.hu is megírta, hogy a DVSC-FTC Magyar Kupa-nyolcaddöntőben a fővárosiak edzője egyből két sárga lapot is kapott. Sok levelet kaptunk, amelyekben olvasóink azt taglalták, mi dühítette fel ennyire a 81. percben a ferencvárosiak mesterét. Addigra a felek már túl voltak az egyébként jogosan megítélt debreceni büntetőn.

DVSC-FTC: Dzsudzsák emberi nagysága

Egyik olvasónk szerint valahol érthető volt Sztankovics extrém reakciója, mert egy jogosnak látszó büntető maradhatott el az FTC részére. Ráadásul Karakó Ferenc játékvezető már a szájába is vette a sípot, jó eséllyel azért, hogy befújja a 11-est, ami aztán valamiért elmaradt. Talán mérlegelt a bíró. A közvetítésben látottak alapján a VAR sem foglalkozott vele érdemben, ami alatt azt kell érteni, hogy nem hívták ki Karakót az ítélet felülvizsgálatára.

A 81. percben előbb Marquinhos, majd Zachariassen esett el a DVSC térfelén. Jól látszik, hogy Marquinhos Zachariassen felé rúgta a labdát, akit a DVSC játékosa felrúgott. A bíró közelről látta, mégsem fújt.

Itt a labda Zachariassen birtokába került, aki a labdát fedezte, amikor az érkező debreceni játékos, Lagator bal combjával megrúgta hátulról a ferencvárosi játékos jobb combját . A képen látszik a kontakt, és az, hogy a védő nem érte el a labdát.

Az FTC játékosa ennek hatására elesett, a DVSC védője pedig ezt követően megszerzte a labdát. Az akció közelében álló játékvezető látta a szabálytalanságot, szájába vette a sípot, megindult a büntetőterület felé, de nem ítélte meg a szabálytalanságo(ka)t.

A jelenetet követően a labda átkerült a ferencvárosi térfélre, és innentől már mindenki tudja a történet végét: Dejan Sztankovics dühbe gurult, Karakó pedig kiosztotta neki a lapokat.

A Sztankovics két sárga lapját bemutató felvétel itt , a továbbjutást hozó meccs utáni öröme pedig ezen a fotón látható.

fotó: Farkas Zsolt

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC