nb1.hu

Honvéd: közleményt adtak ki a játékosról, aki felfüggesztett börtönbüntetést kapott

Kiderült, miben hibázott a futballista.

Reggel az NB1.hu-n olvashattak arról, hogy a Honvéd futballistáját, Kundrák Norbertet súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében jogerősen elítélték. A játékos felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott a Honvéd futballistája

Az üggyel kapcsolatban a kispesti klub egy közleményt adott ki, amit változtatás nélkül közlünk:

„A Budapest Honvéd 2024. február 14-én, a szerdai napon értesült Kundrák Norbert bírósági ügyéről, amely kapcsán haladéktalanul elkezdtük az eset munkáltatói kivizsgálását.

Ennek során megállapítottuk, hogy bár a jogerős bírósági döntés 2023 decemberében született meg, a cselekmény Kundrák Norbert Honvédba való igazolása előtt (2022. június 16-án) történt, így a labdarúgó nem sértette meg a klubbal kötött munkaszerződését, abban viszont hibázott, hogy nem értesítette klubunkat a történtekről, az ügynek ezen részét házon belül rendeztük.

Kundrák Norbert nyáron tért vissza Kispestre, hozzáállására nem volt panasz, sajnálatos sérülése alatt is végig azon volt, hogy újra egészséges legyen és olyan formában kerüljön, amellyel segíteni tudja a csapatot.

Egyúttal pedig hangsúlyozzuk, hogy a Budapest Honvéd elítéli az erőszakot és elfogadhatatlannak tartjuk a konfliktusok erőszakos rendezését!

Az ügyet ezzel a közleménnyel lezártnak tekintjük, további nyilatkozatot nem kívánunk tenni” – áll a fővárosi klub kommünikéjében.

Kundrák a mostani idényben 7 NB II-es bajnokin szerepelt a Honvédban. A labdarúgó NB I-es tapasztalattal is rendelkezik: az élvonalban 25 összecsapáson jutott szóhoz, a fellépésein kétszer volt eredményes.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC