nb1.hu

FTC-Olympiakosz: Sztankovics szerb mondással reagált a kiesésre

Mint ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros a visszavágón is kikapott 1-0-ra az Olympiakosztól, így kettős vereséggel búcsúzott a Konferencia-ligától.

Hatástalan volt az FTC az Olympiakosz ellen, gól nélkül esett ki a Kl-ből

A lefújás után Dejan Sztankovics, a zöld-fehérek vezetőedzője nyilatkozott az M4 Sportnak.

„Csalódott vagyok. Ma este a jobb csapat jutott tovább. Sok helyzetben ők voltak a jobbak, lepattanóknál, második labdáknál, és agresszívabban játszottak, miközben nem kellett kockáztatniuk. Sajnálom a szurkolók miatt is, nem tudtuk azt a tüzet nyújtani, és megadni a lehetőséget, hogy velünk ünnepelhessenek. Ez nagy lecke a jövőre való tekintettel, hogy mit kell tennünk a győzelemért egy olyan csapat ellen, amit remek játékosok alkotnak. Elemezni fogjuk ezt később, mert a lefújás után nehéz elemezni. Az utunk befejeződött. Holnaptól a célunk a bajnoki cím, és mindent megteszünk azért, hogy újra lehetőséget kapjunk jövőre az európai kupaindulására.

Szerbiában van egy mondás: a háború után mindenki tábornok. Így, a meccs után nem csinálnék semmit sem máshogy, ugyanezt a kezdőcsapatot küldeném ki a pályára. Azt mondtam a srácoknak, hogy minimum annyit kell futnunk, mint az ellenfelünk, nagyon sok második labdát kell megszereznünk középen, és jó átadások kellenek, hogy kontrázni tudjunk és kizökkentsük őket. Ehelyett zavarodottak, idegesek voltunk labdával, de ez normális, hiszen nagy a teher a srácokon. Mindent megtettek és kiadtak magukból, a második félidőben talán jobbak is voltunk, de ez nem volt elég.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC