nb1.hu

Egy gól és más semmi: Hej távoli találata döntött az MTK-Kecskeméten

1-0-s eredménnyel zárult az NB I 4. fordulójának szombat délutáni mérkőzése.

Előzetes

A 4. fordulóban az NB1.hu kiemelt mérkőzése az MTK-Kecskemét összecsapás volt. A héten felelevenítettük a két együttes közös történelmét az elsőosztályban, készítettünk interjút az MTK kapusával Demjén Patrikkal, valamint a kecskemétiek válogatott kerettag védőjével Szalai Gáborral, illetve elemeztük, hogy mit várhatunk a két csapattól a szombat délutáni találkozón.

A hazaiak nyeretlenül, míg a vendégek 100%-osan várták az összecsapást.

A mérkőzés

Az első percek mozgalmasan teltek, előbb Szuhodovszki Soma próbálkozott átlövéssel, melyet Demjén tolt ki szögletre, Bognár István beadását kellett hatástalanítania a vendég védőknek. A felek némileg visszavettek az iramból a későbbiekben, a legnagyobb lehetősége a hazaiaknak akadt, amikor a 45. percben Kovács ziccerét Varga Bencének kellett bravúrral hárítania. A szünetre gól nélküli döntetlennel vonulhattak a felek.

A második félidő elején Bognár István trafálta telibe a kapufát. Inkább mezőnyharc dominált a játékrészben, néhány alkalommal kissé felpaprikásodott a hangulat a pályán. A 75. percben a csereként beállt Stieber próbálta meglepni Varga Bencét, ám szabadrúgása elkerülte a kaput.

A 84. minutumban Hej Viktor vállalkozott átlövésre jó 25 méterről, a bal alsó sarokba tartó lövése a kapufáról került a kecskeméti kapuba (1-0). Az 5 perces ráadással együtt bő 10 perce maradt a liláknak az egyenlítésre, amely nem jött össze. Az MTK első győzelmét, a Kecskemét első vereségét könyvelhette el az idényben.

OTP Bank Liga, 4. forduló
MTK Budapest FC – Kecskeméti TE 1-0 (0-0)
Vezette: Pillók Ádám (Tóth II Vencel, Vígh-Tarsonyi Gergő)
MTK: Demjén – Hej, Kádár, Bobál D., Kovács P. – Kata, Khaly Thiam (Horváth A. 46.), Bognár (Varjú 90.) – Kovács M. (Kosznovszky 73.), Németh (Végh 88.), Zsóri (Stieber 46.) – Vezetőedző: Horváth Dávid
Kecskemét: Varga B. – Iyinbor, Belényesi, Szalai G. – Májer (Nagy O. 61.), Szuhodovszki, Vágó, Kiss B. (Zsótér 61.), Leoni (Szabó A. 87.) – Nagy K. (Horváth K. 46.), Pálinkás (Tóth B. 46.) – Vezetőedző: Szabó István
Gól: Hej (84.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC