nb1.hu

A korábbi MTK-kiválóság a kihagyott helyzetek súlyáról beszélt

A játék alapján több pontjuk lehetne.

Szatmári András világbajnok kardvívó, Bocsák Bence sportújságíró és Elbert Gábor mellett a 2016-os Európa-bajnokságot megjárt Pintér Ádám is vendég volt a Hétközi Forduló legújabb adásában.

Sok egyéb mellett az NB1.hu heti fókuszmeccse, a mai MTK-Kecskemét találkozó is téma volt. Természetesen az MTK Budapest nagyköveteként dolgozó Pintér is beszélt az esélyekről:

„A Kecskemét nagyon jó futballt játszik, visszatámadnak, roppant kellemetlenek, a pontrúgásaik életveszélyesek. A védősorban Szalai Gábort ki lehet emelni. Két mérkőzésen két gól, a válogatottba is meghívót kapott. Ha a helyzeteinkkel, amiket most is ki fogunk alakítani, jobban tudunk élni, akkor a mi szemszögünkből jól fog alakulni a mérkőzés.”

Az MTK eddig két döntetlent ért el és egy vereséget szenvedett a szezonban, de a 29-szeres válogatott ex-futballista szerint jobb az összkép, mint amit a számok mutatnak:

„Jól játszottunk szerintem az elmúlt mérkőzéseken, nem ennyi pontunk lenne, ha azokat be is rúgtuk volna. Ez lesz a kulcs most hétvégén is.”

A válogatottságra törő Demjén Patrik hasonlóan látja a gondokat, a kapussal készült interjúnkat itt lehet elolvasni.

Az MTK-Kecskemét találkozót ma 17:45-kor játsszák.

A Hétközi Forduló teljes adása itt megtekinthető:

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC