Újabb budapesti csapat játszhatja a kupameccsét Szegeden

Ismét két NB I-es klubról van szó.

Forrás:

Mint ismeretes, februárban az Újpest-MOL Fehérvár Magyar Kupa-odavágót a Szusza Ferenc Stadion gyepproblémái miatt Szegeden, a Szent Gellért Fórumban rendezték. Az impozáns stadion sokak tetszését elnyeri a magyar futballban, emellett a helyiek is örülnek, hogy a szegedi kedvencek mellett más magyar csapatokat is láthatnak a komplexumban.

Újpest-Vidi: bajnoki címet befolyásolhat a 2. félidő? - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

 

Az nb1.hu szombaton, a Honvéd-DVTK-n és most, a Vasas-Győr meccsen is olyan infókhoz jutott, amely szerint a Honvéd-Paks negyeddöntős visszavágót is a Csongrád megyei székhelyen rendezik. A Haladást az Illovszky Stadionban fogadta a kispesti klub, míg ezúttal érdekes triplára készülnek a felek: előbb március 4-én, szerdán Pakson játszanak odavágót, majd március 7-én, szombaton szintén Pakson bajnokit, ezekhez társul március 11-én, szerdán a kupavisszavágó - jelen állás alapján Szegeden. Egyik csapat sincs jó formában, a Honvéd odahaza kapott négyet a DVTK-tól, a Paks Kisvárdán maradt alul kettővel.

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, de amint kiderül még több részlet, természetesen jelentkezni fogunk. 

FRISSÍTÉS: 

Hétfő, 13.54: 

Magyar Kupa: vidéki városban rendezik a Honvéd-Paks meccset - NB1.hu

Az nb1.hu már vasárnap írt arról, hogy valószínűleg Szegeden csap össze egymással a Honvéd és a Paks a Magyar Kupában. A Tisza-parti településen néhány hete az Újpest és a MOL Fehérvár mérkőzését rendezték meg szintén az MK-ban. A kispestiek egy közleményt adtak ki arról, hogy miért Szegeden fogadják a paksiakat.

Kedd, 11.33: 

Költözik a Honvéd: örömteli hírt kaptak a kispesti drukkerek - NB1.hu

Az nb1.hu már vasárnap beszámolt arról, hogy valószínűleg Szegeden rendezik meg a Honvéd-Paks mérkőzést a Magyar Kupában. Hétfőn a kispestiek hivatalosan is bejelentették, hogy a Tisza-parti településen látják vendégül a paksiakat. A fővárosiak már ekkor igyekeztek a drukkerek kedvében járni, hiszen ingyenes buszokat indítanak Szegedre.

Legfrissebb híreink