Költözik a Honvéd: örömteli hírt kaptak a kispesti drukkerek

Közleményt adott ki a vezetőség.

Forrás: honvedfc.hu

Az nb1.hu már vasárnap beszámolt arról, hogy valószínűleg Szegeden rendezik meg a Honvéd-Paks mérkőzést a Magyar Kupában. Hétfőn a kispestiek hivatalosan is bejelentették, hogy a Tisza-parti településen látják vendégül a paksiakat. A fővárosiak már ekkor igyekeztek a drukkerek kedvében járni, hiszen ingyenes buszokat indítanak Szegedre.

Magyar Kupa: vidéki városban rendezik a Honvéd-Paks meccset - NB1.hu

Az nb1.hu már vasárnap írt arról, hogy valószínűleg Szegeden csap össze egymással a Honvéd és a Paks a Magyar Kupában. A Tisza-parti településen néhány hete az Újpest és a MOL Fehérvár mérkőzését rendezték meg szintén az MK-ban. A kispestiek egy közleményt adtak ki arról, hogy miért Szegeden fogadják a paksiakat.

A Honvéd újabb közleményt adott ki, amelynek örülhetnek a szurkolók, hiszen eldőlt, hogy ingyenes lesz a belépő a találkozóra. Íme a kispestiek újabb bejelentése:

"Szegeden lép pályára március 11-én 18:00 órától a Budapest Honvéd a Magyar Kupa negyedöntőjének visszavágóján, s ahogyan arról beszámoltunk, a találkozóra ingyenes szurkolói buszokat indítunk, sőt a klubvezetés úgy döntött, hogy a kupamérkőzésre díjmentes lesz a belépés!

Ehhez szurkolóinknak az interneten, személyes elővétellel, illetve a helyszínen nulla forintos – úgynevezett 100 százalékos kedvezményt biztosító – belépőt kell váltaniuk, és ennek birtokában jöhetnek be a mérkőzésre. A mérkőzés nem kiemelt kockázatú, ezért nincs szükség személyes adatok megadására a jegyek igényléséhez."

Legfrissebb híreink