Parádés hangulatú DAC-Slovanon voltunk - KÉPEK

Sokan kihasználták a lazítást.

Forrás: Elek Zoltán/felvideksport.hu

Az nb1.hu a honi futball történései mellett igyekszik beszámolni a határon túli eseményekről is. Portálunk június elején a Partizan-Crvena zvezda szerb rangadóról jelentkezett helyszíni riporttal. A két gigász ekkor a kupában csapott össze egymással, a mérkőzést a Partizan nyerte meg 1-0-ra. Ez volt egyébként az első mérkőzés Szerbiában, amelyre ismét kimehettek a szurkolók a koronavírus miatt elrendelt szigorításokat követően.

Partizan-Crvena: keményen adtak a koronavírusnak - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

 

Szerdán Ausztriában láthattuk a helyszínen a Salzburg 5-2-es diadalát a Sturm Graz ellen. A hazai csapatban Szoboszlai Dominik végigjátszotta a találkozót. A magyar válogatott futballista ismét parádés gólt szerzett. Nem zárható ki, hogy Szoboszlai utoljára lépett pályára a Salzburg stadionjában, hiszen több csapat is csábítja a 19 esztendős labdarúgót (a legkitartóbb kérője állítólag az AC Milan). A lefújás után a salzburgi játékosok megünnepelhették a bajnoki címet. Egyébként a sógoroknál a biztonsági előírások miatt a drukkerek még nem mehetnek a stadionokba. 

Ott voltunk Szoboszlaiék bajnokavatásán - KÉPEK - NB1.hu

 

Szlovákiában a Dunaszerdahely a már biztosan első helyen végző Slovan együttesét fogadta. Északi szomszédaink lazítottak a szabályokon, így a DAC stadionjába 6120 néző láthatta az összecsapást. Bernd Storck két magyar játékost is a kezdőbe nevezett: Schäfert a 87. percben cserélte le a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, Kalmár pedig az elsőtől az utolsó minutumig a pályán volt. Kalmár egyébként a mérkőzés első gólját szerezte, de a pozsonyiak fordítottak, és 3-1-re diadalmaskodtak. 

DAC-Slovan: nem állt a DAC mellé Fortuna - GÓLOK TÖRTÉNETE - NB1.hu

 

Társoldalunk, a felvideksport.hu kollégája, Elek Zoltán is kilátogatott a MOL Arénába. Képeiből is átjön, hogy milyen fantasztikus hangulat volt ismét a Dunaszerdahely katlanjában. A dunaszerdahelyi drukkerek a vereség ellenére is tapssal jutalmazták a hazai futballistákat. 


 

Legfrissebb híreink