Ott voltunk Szoboszlaiék bajnokavatásán – KÉPEK

Ismét elképesztő gólt rúgott.

Forrás: Nagy Benjámin/nb1.hu

A járvány miatti leállást követően elsőként az nb1.hu hagyta el Magyarországot, mivel részt vettünk a szerb kupa elődöntőjén június elején, amikor a két belgrádi gigász, a Partizan és a Crvena mérte össze a tudását. Mindkét elementáris erejű szurkolótáborról készítettünk felvételeket már akkor, amikor meccsre mentek. Ez volt az első olyan találkozó Szerbiában, amire már bemehettek a fanatikusok. A meccset a Partizan nyerte 1-0-ra.

Partizan-Crvena: keményen adtak a koronavírusnak - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

 

Szerda este Salzburgban jártunk, a hazaiak 5-2-re győztek a Sturm ellen, a lefújás után került sor a bajnoki ünneplésre, az aranyérmét már korábban bebiztosította magának Szoboszlai Dominik csapata. A Salzburg harmadik gólját Szoboszlai szerezte, a találkozót 5-2-re nyerték meg.

A jelek szerint ez volt a magyar válogatott Salzbugban lejátszott utolsó mérkőzése, a bajnok a hétvégén a LASK vendége lesz.

A találkozón a magyarországi és a szerbiai találkozókkal ellentétben sokkal szigorúbb előírások voltak érvényesek. A stadion környezetében is maszkban kellett lenni, a lelátón az újságíróknak be kellett tartaniuk a szociális távolságtartás szabályait. A lefújás után még sajtótájékoztató sem volt. Ennek ellenére a végén nagy volt az ünneplés, de ugye csak a pályán. A zárt kapus előírásoknak megfelelően csak nagyon kevesen lehettek a létesítményben.

Szoboszlait a Milan, a Lazio és a Napoli is vinné, 25-30 millió euró körül van az ára, a sorsának hamarosan el kell dőlnie. 

FOTÓK: NAGY BENJÁMIN/NB1.HU

FRISSÍTÉS:

9.56:

Parádés hangulatú DAC-Slovanon voltunk - KÉPEK - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink