Kádár Tamás Kínába igazolt

Megtörtént a hivatalos bejelentés.

Forrás: Reggeli Start

Mint ismeretes, Kádár Tamás, ukrán sajtóhírek szerint a téli felkészülési időszak alatt kikerült a Dinamo Kijev első csapatának a keretéből, így még inkább nyilvánvalóvá vált, hogy a magyar válogatott futballista hamarosan klubot vált.

Ez már be is következett, mert aláírt a kínai Shandong Luneng csapatához. A klub bejelentése szerint Kádár a 4. számú mezben játszik majd. Hozzátették, Kádár egyelőre még Európában van, de hamarosan csatlakozik az új csapatához.

A Shandong Luneng egy 1956-ban alapított kínai labdarúgóklub. Székhelye Csinanban található. 2006-ban, 2008-ban és 2010-ben bajnok lett, legutóbb 5. helyen végzett a bajnokságban. A kupát  eddig (1995, 1999, 2004, 2006, 2014) 5 alkalommal hódította el.

Korábban volt már a csapat edzője a régebben az MTK-t is irányító Henk ten Cate, Radomir Antic, Mano Menezes és Felix Magath is.

Kínában egyébként a koronavírus miatt március közepéig biztosan nem rendeznek mérkőzéseket. Az átigazolást a Dinamo Kijev is bejelentette, hozzátéve, a felek abban állapodtak meg egymással, hogy nem hozzák nyilvánosságra az átigazolási díjat.

FRISSÍTÉS, 14.34

Kádár NB I-es csapattal készülhet a koronavírus miatt - NB1.hu

Reggel jeleztük, hogy Kádár Tamás és a Dinamo Kijev útjai elváltak egymástól, mert a magyar válogatott védője a kínai Shandong Luneng gárdájában folytatja a pályafutását. Kádár a felkészülés alatt került ki a Dinamo első keretéből, az ukrán klub közleményében leszögezte, hogy a felek nem hozzák nyilvánosságra a védő kivásárlási árát.

Legfrissebb híreink