nb1.hu

Kádár, Nikolics – robbanthatja az átigazolási bombát a Vidi?

További válogatott játékosok és NB I-es gólvágó érkezését is rebesgetik a szurkolók.

Korábban az nb1.hu is beszámolt arról, hogy játékosmozgás várható a téli átigazolási időszakban a MOL Fehérvárnál. Az NB I-ben jelenleg második alakulathoz visszatért Budaörsről két fiatal, Szabó Bálint és Szabó Levente. Távozhat Anel Hadzic, míg korábban arról is szó volt, hogy a gambiai válogatott Hamza Barry érkezhet, valamint egy lehetséges jövőbeli Ivan Petrjak-Gyurcsó Ádám cseréről is szó esett.

Petrjakot elcserélik Gyurcsóra? – NB1.hu

 

Ez utóbbi különböző székesfehérvári szurkolói fórumokon, kommentekben is felmerült, azzal a kérdéssel, hogy vajon a felcsútiak is meg tudják-e adni az ukránnak azt a fizetést, amit jelenleg megkap a Vidinél. Leghamarabb nyáron következhet ez a csere a két csapat között, már amennyiben valóban összejön az egyezség.

A Hajduk Splites Barry lehetséges érkezése mellett a fehérvári drukkerek négy magyar húzónevet rebesgetnek. Arról korábban már volt szó, hogy a Chicagóból hazatérő Nikolics Nemanja korábbi csapatánál folytathatja, vélhetően nem lenne nagy meglepetés, ha valóban aláírna januárban.

Nikolics Nemanja végleg hazatért – NB1.hu

 

Rajta kívül a Legia Varsótól távozófélben lévő, ott ősszel kevés szerepet kapó Nagy Dominik is Joan Carrillo együttesében köthet ki – noha decemberi lengyel álláspontok azt emlegették, hogy a válogatott játékos egyelőre nem tervez visszatérni Magyarországra.

Felvetődött még a pályafutása során eddig egyetlen hazai klubban, a Ferencvárosban védő Megyeri Balázs neve, a 29 éves kapus 2018 óta a görög Atromitosz kapusa, alapembernek számít, ráadásul a fehérváriaknál megvan a stabil létszám és hely a három hálóőrnek. Valószínűbb és sokkal érdekesebb lehet a negyedik felvetülő játékos szerepe és sorsa: Kádár Tamás minden bizonnyal valóban elhagyja a Dinamo Kijevet januárban, és lehet, hogy a Zalaegerszeg, Diósgyőr magyar útvonal harmadik állomása a Vidi lesz hamarosan az ő esetében.

Távozhat Kádár Tamás: komoly kritikát mondtak róla – NB1.hu

 

Végül, de nem utolsósorban pedig a Mezőkövesd grúz centere, Budu Zivzivadze maga árulta el, hogy érkezett érdeklődés irányába a fehérváriaktól. 

Természetesen valamennyi információról hírrel leszünk a későbbiekben.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek