Varsó: mennie kellene a magyar válogatottnak

Nem játszik és zuhan a piaci értéke.

Forrás:

Továbbra is igen bizonytalan a helyzete Nagy Dominiknek a Legia Warszawa csapatánál. A középpályás helyzetével külön és terjedelmes cikkben foglalkozik a sport.onet.pl oldal.

Nagy az őszi idényben csak 9 alkalommal kapott bizonyítási lehetőséget a szakmai stábtól, 1 gólt szerzett és gólpassza is 1 volt. Viszont, ami még nagyobb baj, szeptember 28. óta nem lépett pályára bajnoki mérkőzésen, az utóbbi 5 találkozón meg már a keretbe sem fért be. Nagy szerződése egyébként 2021-ig köti a varsói klubhoz.

Patowa sytuacja z Węgrem

W tym sezonie Nagy rozegrał 9 meczów w Ekstraklasie, w których strzelił jednego gola i zaliczył jedną asystę 24-latek dołączył do Legii w styczniu 2017 roku "Nagy należy do grupy zawodników, którzy pokazują formę w dwóch, trzech, czterech meczach, a potem przychodzi zapaść" - mówi były pomocnik Legii, Sylwester Czereszewski Dominik Nagy nie załapał się nawet na ławkę w żadnym z ostatnich siedmiu spotkań Legii.


 
A lengyel oldal idézi Sylwester Czereszewskinek, a klub korábbi játékosának a fájdalmas szavait, aki szerint Nagy azok közé a játékosok közé tartozik, akiknek van 3-4 jó meccsük, majd összeomlanak...

A honlap hozzáteszi, Nagynak a télen el kellene hagynia a klubot, több ok mellett azért is, mert senkinek sem jó, ha tovább zuhan a piaci értéke. Nagy 24 éves, válogatott is, ezek jó ajánlólevelek, az viszont nagyon nem, hogy nem játszik a klubjában.

Nagy jelenlegi, piaci értéke 1.5 millió euró, nagy kérdés, lesz-e klub, amelyik meg akarja/tudja venni ennyiért. Magyarországról a középpályás korábbi klubja, az FTC (melyhez egyszer már hazatért) és a Mol Fehérvár FC az a két klub, mely ki tudná érte fizetni ezt az összeget, de a cikk leszögezi, a játékos egyelőre nem tervezi azt, hogy visszatérjen Magyarországra.
 

Legfrissebb híreink