Nikolics Nemanja végleg hazatért 

Végleg letelepedett, rákérdeztek nála a Fradiba igazolására is.

Forrás:

Továbbra is kiemelt téma az átigazolási időszakban, hogy hol folytatja a pályafutását Nikolics Nemanja, aki az elmúlt években a Chicago Fire egyik legjobb játékosa volt. Az nb1.hu május 5-én Los Angelesben, a helyi FC elleni mérkőzésen látogatta meg a támadót, aki a mérkőzés után részletes interjút készítettünk, az idevágó részt ágyazzuk be újra: 

Nikolics a Vidiről

Uploaded by nb1 nb1 on 2019-05-05.

Nikolics már akkor elmondta az nb1.hu-nak, Magyarországról számára a Vidi gyakorlatilag az egyetlen csapat, amelyikben folytatná a pályafutását.

Azt is jeleztük október 29-én, hogy a Mol Fehérvár FC vezetőivel történt már „informális megbeszélése” és azt is, hogy ott volt az FTC elleni mérkőzésen, de arról is beszámoltunk, hogy a Vidi fanatikusai kiírással üzentek a csatárnak, hogy várják vissza a csapathoz.

Nikolics közeledett a Vidihez? - NB1.hu

 

Szintén jeleztük, hogy Marko Nikolics, a Vidi már távozott vezetőedzője viszont nem igazán szorgalmazta a leigazolását.

Visszavárják a Vidi-szurkolók Nikolicsot - kép - NB1.hu

 

Ezeket azért soroljuk fel újra, mert a csatár terjedelmes, remek interjút adott a Nemzeti Sportnak, melyben, a következők is olvashatóak:

Nem is tárgyaltak azóta?
A Ferencváros elleni meccsen kint voltam, jót beszélgettem a klub tulajdonosával, Garancsi Istvánnal, de előrelépés nem történt, ez a futball velejárója. Türelmesnek kell lennem, és az is vagyok. A chicagói dugókban rostokolva ezen a téren is sokat fejlődtem.

Tegyük fel, holnap megkeresik a Ferencvárostól...
Ha Magyarországon folytatom, a célom az, hogy a Vidibe térjek vissza. Miután kétezertíz februárjában megérkeztem Székesfehérvárra, a csapattal közösen elkezdtem írni egy szép sztorit. Noha alakulhatott volna úgy is, hogy a karrierem végéig a klubnál maradok, de öt és fél év elteltével a Legiába igazoltam. Hogy ez telitalálat volt, csak később vált nyilvánvalóvá, mindenesetre máig úgy érzem, a fehérvári történetem végéről még hiányzik a befejezés. Hogy aztán erre kapok-e lehetőséget, arra majd az élet adja meg a választ.”

Az NBA-ikon csapata ellen lestük meg Nikolicsot Los Angelesben - helyszíni riport - NB1.hu

 

Nikolics azt is elárulta, hogy a családjával végleg Fehérváron telepedett le, majd hozzátette: „Nem sokkal azután, hogy hazatértünk, bementünk a családdal a belvárosba, és ahogy a Fő utcán sétálgattunk, lélekmelengető érzés kerített hatalmába. Abban a pillanatban tudtam, itthon vagyunk.”

Innentől kezdve már tényleg csak a Vidi vezetőin múlnak a következő fejlemények. Ha lesznek...

Legfrissebb híreink