nb1.hu

Reakciók az NB I 4. fordulójának mérkőzéseiről

Magyarország – Minden meccsről értékelések, videók, érdekességek. Frissül!

Vasárnapi mérkőzések

 

Vasárnap

 

Mezőkövesd-DVSC 0-1

 

 

23.20: A mérkőzés összefoglalója:

 

 

 

22.10: A mérkőzés képei.

 

 

Pintér Attila (Mezőkövesd): „Gratulálok először a Debrecennek, de ugyanezt megteszem a saját csapatomnak is. Több lehetőségünk volt a gólszerzésre. Azt gondolom, hogy így ki lehet kapni ahogy most kikaptunk, de hozzáteszem nem érdemeltünk vereséget. Amit kértünk a játékosainktól, megkaptuk. Erre lehet építeni.”

 

 

Herczeg András (DVSC): „Úgy léptünk pályára, hogy szeretnénk dominálni és ezt a Mezőkövesd ellen nagyon nehéz megtenni. Sajnos hamar jött a kiállítás, ez nagyban megváltoztatta a forgatókönyvet. A mérkőzés végére szerencsére nagyon jól ki tudtunk jönni. Nagyon nehezen, de sikerült megszereznünk a győzelmet, amit úgy gondolok nagyon fontos.” (mezokovesdzsory.hu)

 

Gyirmót-Videoton 0-4

 

 

 

23.50:A mérkőzés összefoglalója:

 

 

 

 

23.00:Pátkai Máté: "Uraltuk a meccset, megérdemelten nyertünk"

 

 

 

21.25: A két vezetőedző értékelte a vasárnap esti gyirmóti bajnokit.

       

Henning Berg (Videoton): „Természetesen nagyon örülünk a győzelemnek, főleg, hogy 120 nagyon nehéz perc volt mögöttünk a héten, ahol ráadásul 60-70 percen keresztül tíz emberrel játszottunk. Ideje volt, hogy a bajnokságban is megszerezzük az első győzelmünket. Pakson volt egy hibás játékvezetői döntés, amely hozzájárult az eredményhez, a Vasas ellen „kétszáz” helyzetet hagytunk ki, ott is nyernünk kellett volna. Most három nappal a Midtyjlland ellen mérkőzés után sikerült megszerezni a három pontot, nagyon elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával és erőnléti állapotával is. Keressük a legjobb csapatot, jó középhátvédek vannak a keretben, Európában pedig kicsit máshogy játszottunk, ekkor gondoltunk arra, hogy Juhász Roland középen szerepeljen. Szerintem illik hozzá ez a poszt, nagyon jó a párharcokban, megvan a tapasztalata a fontos passzokhoz és igazi vezér a pályán. Csak öt nap szabadsága volt a az Eb után, ahol nagyon jól szerepelt. Igaz, hogy nem játszott azóta minden meccsen, de jó látni, hogy ezen a poszton is lehet rá számítani, szerintem az előző két mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott.”

 

 

Urbányi István (Gyirmót):„Gratulálok a Vidinek, nem csak a mai teljesítményhez, hanem a nemzetközi szerepléshez is. Az, hogy ma négy gólt szereztek, az nagyjából annyiban különbözik az eddigi találkozóiktól, hogy most a helyzeteik nagy részét értékesíteni tudták. Ebben persze nekünk is nagy szerepünk van. Nem tudom, mennyire jutott el a hír az emberekhez, de nagyon komoly gondjaink vannak összeállítás tekintetében, hat-hét alapemberünk sérült, ez nagyon nehézzé teszi azt, hogy versenyképesek legyünk az NB I-ben. A játékosoknak is elmondtam, hogy ez egy tanulási folyamat. Jönnek sorban a meccsek, jön az Újpest, a Fradi és a Honvéd, nincs sok esély arra, hogy felépülnek a sérültek addig. Annyit azért még hozzátennék, hogy lőttünk egy gólt a mai meccsen is, majd meg kell néznem, hogy tényleg volt-e azzal valamilyen probléma.” (vidi.hu)

 

MTK-Haladás 0-2

 

22.20: A mérkőzés összefoglalója: 

 

 

 

20.55: Így látta az MTK Budapest-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (0-2) mérkőzést a két szakember.

 

Teodoru Vaszilisz (MTK):– A Haladás szerezte a lélektanilag fontos első gólt, ezután már játszhatta kedvenc futballját, mi görcsösek voltunk.

 

Mészöly Géza (Haladás):– Nagyon vártuk ezt a győzelmet és azt, hogy végre – a legutóbbi bajnoksággal ellentétben – két góllal nyerjünk. Nagyon egyben volt a csapatunk és a fiatalok is hozzá tudták tenni magukét a játékhoz. Fontos, klassz és megérdemelt győzelmet arattunk. (haladas.hu)

 

Szombati mérkőzések

 

Vasas FC-Újpest FC 0-1

 

Vasárnap:

 

 

10.10:A mérkőzés összefoglalója.

 

 

Szombat

 

23.00: A Vasas edzője, Michael Oenning és az Újpest trénere, Nebojsa Vignjevics értékelte a találkozót.

 

 

Vasárnap

 

Paksi FC-Ferencvárosi TC 0-0

 

22.30: A mérkőzés összefoglalója: 

 

 

10.00: Képek a Paks-Ferencváros mérkőzésről. 

 

 
Szombat
 
 
 
22.28: A Paksi FC edzője, Csertői Aurél értékelte a Ferencváros elleni döntetlent.
 

 

– Bár összességében az eddig lejátszott meccseink egyikével sem, így a Ferencváros ellenivel sem vagyok elégedett, azért a Fradival ikszelni nem egy rossz eredmény. A Fradi egy nagyon erős csapat, és mégis jól tudtunk játszani ellenük. Mindkét csapatnak voltak lehetőségei a gólszerzésre, egy igazán élvezhető jó meccset játszottunk. ugyanakkor mindig arról beszélünk, hogy jól játszunk, csak közben nem nyerünk. Ezen most már változtatnunk kell! Valami hiányzik ahhoz, hogy egy Videotont, vagy egy Ferencvárost meg tudjunk verni. De nem vagyunk elkeseredve, mert a mutatott játékunk alapján ennek a győzelemnek hamarosan el kell jönnie. (paksifc.hu)

 

22.15: A mérkőzés legjobbja, Dibusz Dénes értékelte az összecsapást a Fradi Médiának

 

 

21.25: A Ferencváros edzője, Thomas Doll értékelte a találkozót a lefújás után.

 

– Ezzel a mérkőzéssel senki sem lehetett elégedett. Nem volt jó meccs, az akciók hektikusak voltak, nem tudtuk azt a jó teljesítményt nyújtani, amit az előző héten. Lehet, hogy ha Djuricin helyzete bemegy, akkor máshogy néz ki a találkozó. A Paks jól védekezett, mi pedig túl keveset mozogtunk a támadások során, nem voltunk elég gyorsak, így nem volt elég a szabad terület sem. Mindenért keményen kell megdolgozni, nem szabad hátradőlni senkinek sem. Gyakran előfordul, hogy egy csapat elveszít egy ilyen találkozót, most egy ponttal kell hazamennünk. (fradi.hu)

 

 

DVTK-Bp. Honvéd 0-3

 

Vasárnap

 

10.15: A mérkőzés összefoglalója.

 

 

 

Szombat

 

21.25: A lefújás után a DVTK edzője, Horváth Ferenc és a Honvéd trénere, Marco Rossi értékelte az összecsapást.

 

Horváth Ferenc (DVTK): – Nagyon nehezen indult a mérkőzés, rögtön a 3. percben vezetett az ellenfél. Mind a két, első félidőben kapott gólt nagy egyéni hiba előzte meg, ezt még nem bírjuk el. Az első félidei játékunk egyébként nem volt rossz, gyorsak voltunk, odaértünk a kapu elé, a második gól azonban komoly bajba sodort mind az eredmény miatt, mind lélektanilag. A második félidőben nem tudtunk úgy játszani, mint az elsőben, nem volt bennünk átütőerő, a Honvéd megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Hozzá kell tennem, ha követni szeretném az MLSZ külföldiekkel és fiatalokkal kapcsolatos ajánlásait, akkor nagyon nehezen tudok belenyúlni a mérkőzésbe. Ma a három külföldi volt a legjobb a csapatban, de közülük kettőt le kellett hozni annak érdekében, hogy változtatni tudjak, hiszen a kispadon is külföldiek ültek. (dvtk.eu)

 

Marco Rossi (Honvéd): – A mérkőzést megérdemelten nyertük meg akár ezzel a különbséggel is. Természetesen szerencsénk volt, hogy már a mérkőzés elején büntető kaptunk, és meg tudtuk szerezni a vezetést. Alapvetően jó mérkőzést játszottunk sok lehetőséggel, ellenfelünknek sokkal kevesebb helyzete volt, mint nekünk. Szeretném megköszönni, és egyúttal gratulálni a Honvéd szurkolóinak, hogy ma is elkisérték a csapatot, és mindig támogatnak minket. Ugyanakkor szeretnék gratulálni a miskolci közönségnek is, mert mindig olyan közeget teremtenek a Diósgyőri Stadionban, ahol azt érezzzük, futballmérkőzésre érkeztünk. Ma is végig biztatták a csapatukat, végig énekeltek, ilyennek kell lenni egy labdarúgó mérkőzésnek. Az FTC és a DVTK stadionjában szoktuk azt érezni, hogy valódi futballmérkőzésen vagyunk.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC