nb1.hu

BL: Csercseszov szerint nincs mit nagyon megmagyarázni – reakciók

Spórolásra is futotta.

Mint jeleztük, az FTC 5-1-re győzte le szerda este a kazah bajnok Tobolt a Bajnokok Ligája selejtezőjében, a zöld-fehérek a következő körben a Slovan ellen harcolhatnak az újabb továbbjutásért. 

„Sajnos volt egy olyan szokásos pillanatunk, amikor visszavettünk a tempóból és magunkra húztuk az ellenfelet, ekkor született a szépítő gól, ettől függetlenül viszont úgy gondolom, nincs mit nagyon magyarázni a mai eredményen” – vélekedett a lefújás után az M4 Sportnak adott interjúban a magyar bajnok orosz vezetőedzője.

„A játékosok is nagyon motiváltak voltak, mindent megcsináltak, amit előzetesen megbeszéltünk és sikerült a szurkolóinknak is örömet szereznünk. Viszont, ez még csak az első lépés volt egy nagyon hosszú úton. Szeretnénk lépésről lépésre fejlődni” – tette hozzá.

A Ferencvárosban első hazai tétmeccsét játszó Adama Traoré és a Franck Bolit a második félidőben csereként váltó Fortune Bassey is duplázni tudott a mérkőzésen, a kettő között Aïssa Laïdouni volt eredményes.

„Egy edző mindig örülhet, ha ilyen játékosokkal tud együtt dolgozni, de megemlíteném Tokmacot és Bolit is, akik szintén nagyon jól teljesítettek, nem azért eszközöltük a cseréket, mert valaki rosszul játszott volna, hanem spóroltunk az energiáinkkal” – mondta játékosairól Csercseszov. 

Mint jeleztük, az FTC orosz trénere hallott már a Slovan elleni, közös múltról.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC