nb1.hu

BL: az FTC a forduló legjobbja – reakció

Belgrád után Budapest.

Mint megírtuk, az FTC tök laza 5-1-es sikert aratott a kazah bajnok Tobol ellen, így ugyanilyen összesítéssel továbbjutott az UEFA Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójába. A következő körben a pozsonyi Slovan lesz az ellenfele a magyar bajnokcsapatnak. 

Az FTC elleni találkozót követően sajtótájékoztatón értékelt Milan Milanovics a vendégek szakvezetője, mondandójából az MTI azt emelte ki, hogy  "A jobb csapat jutott tovább, valószínűleg az első kör legjobbja. Megpecsételte a sorsunkat az elrontott első húsz perc", majd hozzátette, hogy Belgrád után Budapest a kedvenc városa.

"A jobbik csapat jutott tovább. Az első húsz percben rosszul játszottunk, és a Ferencváros megmutatta, milyen erős gárda. Nem volt jó a kondíciónk, kicsit bele is aludtunk a meccsbe. A második félidő elején jól ment a játék, jó volt a hozzáállása a játékosaimnak, ebben a szakaszban jobbak voltunk, de aztán újabb gólt kaptunk, jött a kiállítás és egy kicsit feladták a meccset a játékosaim. Szerintem a Ferencváros a legjobb csapat ebben a fordulóban, gyorsabb, jobb nálunk. Remélem, a gibraltári Lincoln Red Imps ellen már jobban fog menni a játék az Ekl selejtezőjében” – szólt a részletes értékelése.

Sztanyiszlav Csercseszov már hallott az FTC és a Slovan közös múltjáról, de az új fiúkról is mesélt az értékelésében.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC