nb1.hu

Kisvárda-ZTE: Bódog bosszússága – REAKCIÓK

Márton kicsit hazabeszélt.

Mint ismert, Radó András tizenegyesével, három ponttal távozott Kisvárdáról a ZTE. Mind a két oldalon adódtak lehetőségek, mind a két oldalon ítélhettek volna büntetőt. A győzelmével közelebb került a bennmaradáshoz a ZTE, ám Márton Gábor szerint nem dőlhetnek hátra, míg Bódog Tamás a meg nem adott tizenegyesen bosszankodott a meccs után.

 

Kisvárda-ZTE: rém fontos 11-es döntött – a gól története – NB1.hu

 

 

Így nyilatkoztak a vezetőedzők a meccs után:

Bódog Tamás(Kisvárda): ,,Amit megadtak a Zalaegerszegnek, azt nekünk nem adták meg. Egy tizenegyest nem kaptunk meg, aminek döntő jelentősége volt. Előtte uraltuk a mérkőzést, jobbak voltunk, a ZTE a kontrákra épített. Volt egy meccslabdánk, egy nagy helyzet, ami bemehetett volna. Nem volt olyan sok kidolgozott helyzetünk, de ettől függetlenül a játékosokat nem tudom hibáztatni, mivel mentek előre, csinálták a dolgukat. Uraltuk a mérkőzést, de ezek az apróságok eldönthetik a meccset és el tudják venni azokat a pontokat, amiket fájó szívvel adunk oda."

Márton Gábor(ZTE): ,,Nagyon nehéz meccs volt, de eddig mindegyik az volt. Vannak olyan bajnoki meccsek, amik úgy alakulnak, hogy a végén könnyebbnek tűnnek. Úgy gondolom, hogy nagyon nagy tempó volt, még akkor is, ha főleg az első félidőben miattunk nem volt igazi foci, mert próbáltuk a játékosokat kicsit pihentetni. Az is volt a terv, hogy szusszanjanak kicsit a játékosok a nagy utazgatásban és a sok futásban. Ez kellett a második félidőhöz is, hogy az első félidei csapat megállja a helyét és teljesítse azt a célt, amivel felküldtük őket. Ettől függetlenül nehéz meccs volt, a Kisvárda is sokat próbálkozott, főként beívelésekkel, de voltak itt-ott helyzetek is. Lehet, hogy hazabeszélek, de úgy gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet, mert rúgtunk egy gólt és nem kaptunk, talán ennyivel voltunk jobbak a Kisvárdánál. Ez semmit nem jelent, fújhatunk egy kicsit, de még mindig nincs vége. Semmi változás nem lesz a következő mérkőzéseken, ugyanúgy nyerni kell, hogy biztosítsuk a helyünket."

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC