Kisvárda-ZTE: rém fontos 11-es döntött - a gól története

Büntetőgyanús szituációk, reklamálás.

Forrás: Facebook/ZTE FC

KISVÁRDA-ZTE 0-1

Radó András büntetőjével a zalaegerszegiek nyerték a Kisvárda elleni hatpontos kiesési rangadót. A találkozón mindkét csapatnak megvoltak a maga lehetőségei (az első félidőben a hazaiak, a másodikban a vendégek futballoztak aktívabban), mindkét együttes juthatott volna tizenegyeshez, tizenegyesekhez, végül valóban egy rögzített szituáció döntött. Mondani sem kell: a ZTE a szezon egyik legfontosabb sikerét aratta, fél lábbal a bennmaradáson gondolkodhatnak, a Kisvárdának szintén tovább kell küzdeniük. 


A MECCS FŐSZEREPLŐJE: RADÓ ANDRÁS 

A gólkirályjelölt ismét "lecsapott": egy, a szezonban már többször is látott, amolyan "Radós" szólóakció végén kapott tizenegyest a ZTE, a kiharcolt büntetőt a sértett tökéletesen értékesítette. Három pont, újabb, nagyon fontos gól - főszereplő volt.


A MECCS KULCSMOMENTUMA: IVÁNYI JÁTÉKVEZETŐ MEGÍTÉLI A BÜNTETŐT A ZTE-NEK

Iványi Zoltán játékvezetőnek nem volt könnyű dolga, több gyanús szituáció is történt a 16-oson belül mindkét oldalon, végül a 83. percben fújt a sípjába. Az első játékrészben Viana és Bobál Dávid találkozott az egerszegiek kapujánál - a szituáció utáni reklamálásnál a kisvárdai padtól elküldte Bodnár Lászlót. 


A GÓL TÖRTÉNETE:

83. perc: Radóval szemben szabálytalankodik Dombó kapus, a sértett a bal sarokba lő nagyon higgadtan. 0-1
A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Kisvárda Kaposvárra látogat, a ZTE a Honvédot fogadja. Mindkét gárdának kell a három pont a pillanatnyi megnyugváshoz - ehhez vélhetően az ellenfeleknek is lesz egy-két szavuk.


JEGYZŐKÖNYV

NB I, 30. forduló:

Kisvárda - ZTE FC 0-1 (0-0)

Kisvárda: Dombó - Melnyik, Ene, Rubus, Protic (Baranyai, 77.) - Lucas, Karaszjuk - Sassá (Jelena, 66.), Cukalasz (Tischler, 77.), Kovácsréti (Hej, 87.) - Viana
ZTE FC: Demjén - Bolla, Bobál D., Szépe, Bedi, Tamás K. - Babati (Bobál G., 64.), Kocsis (Barczi, 46.), Katelaris (Mitrovic, 46.), Radó - McWoods (Bőle, 46.)

Gólszerző: Radó (83.-büntetőből)
Sárga lap: Viana (45+1.), Ene (49.), Karaszjuk (71.), Dombó (82.) ill. Katelaris (16.)
Piros lap: Bodnár L. (45+1., a kispadról)


A tabella a linkre kattintva érhető el. 
 

REAKCIÓK:

 

Kisvárda-ZTE: Bódog bosszússága - REAKCIÓK - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink