nb1.hu

Itt dolgozik jelenleg a ZTE volt vezetőedzője

Eredeti szakmájával foglalkozik.

Amióta nem a ZTE-t vezeti, a felszabaduló idejében lehetősége van az eredeti szakmájában dolgoznia Dobos Barnának, ám minél hamarabb visszatérne a futballpályára. Jelenleg gyógyszerészként dolgozik a családi patikában, ezzel is segítve az embereknek a koronavírus-járvány alatt. A forgalmuk érezhetően nőtt az elmúlt napokban, de náluk még mindig kapható szájmaszk. Minden előírást betartanak, a vásárló és az eladó csak az ablakon keresztül érintkezhet egymással.

Nem bánta meg, hogy elvállalta a ZTE irányítását. Nem küldték el, ő ajánlotta fel a lemondását. Végh Gábor végig bízott benne, Dobos nagyra is értékeli a gesztusait. Azonban úgy érezte, hogy a csapat érdekében mennie kell, akármennyire is a szívéhez nőtt a ZTE.

Az NB II-ben úgy állapodtak meg a vezetőséggel, hogy a támadófutballra helyezik majd a hangsúlyt az első osztályban. Vállalták a kockázatot, mert a szurkolókat a látványos játékkal lehet kicsalogatni a meccsekre. Az idény elején jól is szerepeltek, később azonban megtorpantak.

 

Fizetések: külföldön már intézkedtek, de mi a helyzet itthon? – NB1.hu

 

 

A legnagyobb probléma a hatékonysággal volt, a jó játék nem párosult az eredményességgel. A legjobban a kihagyott tizenegyesek fájnak Dobosnak. Nem gondolkozik utólag azon, hogy érdemes lett volna-e edzőtáborba utazni télen, de egy jobb rajttal több pontot szerezhettek volna az első tavaszi bajnokikon. Nagyon bízik benne, hogy bennmarad a ZTE, de nagyon kiegyenlített a mezőny.

Végül azt is elárult az NSO-nak, hogy a továbbiakban gyógyszerészként szeretne-e dolgozni:

,,Edzőnek tartom magam elsősorban, ezért maradnék a futballban. Pályafutásom alatt szinte valamennyi osztályban dolgoztam, kezdve az U7-es korosztálytól a megye egyen keresztül az NB III-ban, az NB II-ben és az NB I-ben. Két klubot feljuttattam az élvonalba, büszke lehetek a ZTE-nél végzett munkámra is, csak az i-re nem sikerült feltenni a pontot. Szeretem az életérzést a kispad mellett, az öltözőben, a pályán, s folytatnám is, ha megfelelő ajánlatot kapnék."

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC