nb1.hu

Budapestre távozik a Gyöngyös vezetőedzője

Hivatalos kozlemény.

ÍME, VARGA ATTILA KÖZLEMÉNYE:
 
"Összességében a tervezett helyezést nézve elégedett vagyok, hiszen azt mondtam nyáron, a csapat nem lesz a tizedik hely alatt a bajnokság felénél, és ezt teljesítettük is! Viszont ha a  megszerzett pontok mennyiségét nézem, abból gyűjthettünk volna többet mert huszonnégy pont volt betervezve és csak tizenkilenc lett!
 
Sok kérdésben nem értettünk egyet a várost irányítókkal, de a legnagyobb probléma számomra az volt, hogy nem éreztem a változtatásra való hajlandóság őszinte igényét, ami igazán előre mozdíthatta volna az egyesületet. Gyöngyöst szerető, felkészült emberként kijelenthetem, közös munkánk során minden törekvésem, szakmai döntésem a klub érdekeit szolgálta! Természetesen megértem és maximálisan tiszteletben tartom, hogy a városnak ez egy nagy teher lett volna és tudom, hogy az elmúlt években is valamelyest a csapat mellett álltak, segítették a klubot ahogy tudták! Szeretem ezt a várost, szülöttjeként a GYAK-nál profizmust, egy más szemléletet  akartam megvalósítani, de túl nagyot álmodtam! Kiderült, hogy ettől a várostól jelenleg nem várható el, hogy össze tudják gyűjteni a klub üzemeltetéséhez szükséges többlet tőkét, megoldani a kötelezettségeket ami egyúttal biztosítaná a pénzügyi szempontból életképes működést!
 
Köszönöm a játékosok, a stáb alázatos munkáját, a szurkolók támogatását! Minden tiszteletem a városé! Számomra most itt egy fejezet lezárult, máshol folytatom de bízom benne, hogy egyszer a Gyöngyösi futball is olyan népszerű és sikeres lesz mint a kézilabda ebben a városban! Sok erőt és kitartást kívánok hozzá! Mindenkinek Boldog Ünnepeket!
 
Varga Attila" 
 
Varga Attila az MTK női csapatának lesz a vezetőedzője.
 
FRISSÍTÉS: SZOMBAT, 12.45:

Ezért vitte el az MTK a Gyöngyös edzőjét

Megszólalt a fővárosiak szakágvezetője. Mint jeleztük, távozik Gyöngyösről Varga Attila vezetőedző, aki január elsejétől az MTK női csapatának lesz a vezetőedzője. Varga korrekt, sokatmondó közleményben jelentette be a távozását a Gyöngyös honlapján.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC