nb1.hu

Szurkolóbarát jegyárakkal várják a kecskeméti szurkolókat

A hírös városiak az újonccal csapnak össze a nyitányon.

Vasárnap a kecskemétiek számára is elindul a 2019/20-as bajnokság, a lila-fehérek ellenfele az Aczél Zoltán vezette Dabas-Gyón FC lesz hazai pályán.
Kecskemétre 11 új játékos érkezett, akik már az új szakmai stábbal készültek már fel, amit Zoran Kuntics irányít.
Kuntics beszélt az aktuális ellenfelük elleni felkészülési meccsről, ahol 3-4 ifijátékos is szerepet kapott, ezért nem valószínű, hogy ugyanolyan összeállítással lépnek pályára. Hiába jutott fel frissen az NBIII-ba a Dabas, nem tartja reálisnak, hogy a kiesés elkerüléséért kellene küzdeniük, sokkal merészebb célokat is kitűzhetnek mgauk elé.
A vendégeknél ennél is mozgalmasabb volt az átigazolási időszak, csak ketten maradtak a Pest megyei bajnokcsapatból és 17-en érkeztek, főként NBII-es és NBIII-as futballisták.
Aczél is méltatta a leendő ellenfelét, szerinte a KTE helye nem az NBIII-ban van, hanem magasabban, erre még az élvonalban eltöltött évei emlékeire hivatkozik. Erősnek tartja a várost és a klubot is, ennek ellenére pontért, illetve pontokért utaznak a hírős városba.
Kuntics kerete véglegesnek mondható és két játékoson kívül mindenki bevethető, Balogh Marcellre a sérülése miatt hosszabb pihenő vár, illetve Kéri Tamás még a SZEOL játékosaként kapott 2 meccses eltiltás, amiből csak egyet töltött le az előző bajnoki kiírás utolsó fordulójában.
Kecskeméten kifejezetten nagy jelentőséget tulajdonítanak a szezonnyitónak, mert az első lépés mindig a legnehezebb és a legfontosabb, mellyel meg tudnak alapozni egy sikeres bajnokságnak.
A kedvező jegyárak idén sem változnak, újra 500 Ft-ért válthatnak belépőt a szurkolók és a 14 év alattiak továbbra is ingyen tekinthetik meg a meccseket. Bérletvásárlásra is van lehetőség, melyet 6000 Ft-os áron értékesít a klub.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC