nb1.hu

Augusztus 6-án startol az NB III-as mezőny! Íme, a versenykiírás!

Magyarország - A három csoport 54 csapata június 4-én fejezi be 2016/2017-es idényt.

A bajnoki év 2016. július 1-én kezdődött és 2017. június 4-én fejeződik majd be. A részvételre az NB II 14-16 helyezettei, a három csoport két legrosszabb 3. helyezett csapata, az előző szezon 4-16. helyezett csapata, valamint 10 megyei bajnok jogosult. Az 54 csapatot 3 csoportba sorolta a Magyar Labdarúgó-szövetség.

 

 

A bajnokság augusztus 6-án rajtol és 2017. június 4-én zárul. Azonos pontszám esetén a sorrend az alábbiak szerint kerül meghatározásra:

 

a bajnokságban elért több győzelem, a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége, a több rúgott gól, az egymás elleni mérkőzések pontkülönbsége, egymás elleni mérkőzések gólkülönbsége, az egymás elleni mérkőzésen idegenben rúgott több gól, fair play helyezés, sorsolás.

 

 

Az előttünk álló bajnokságban "csak" a három csoportgyőztes jut fel a másodosztályba, onnan pedig az utolsó három helyezett csapat esik ki. Kiesik a harmadosztályból minden csoport utolsó 5 helyezett csapata, valamint a három csoport legrosszabb 13. helyezettje. A megyei élvonalból 10 csapat feljutásával számol a szövetség.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC