nb1.hu

NB III: a vártnál többet kapott az érdiek edzője a Puskás Akadémia ellen – reakciók

Egy valami mégis hiányzott.

Gólnélküli döntetlent játszott játszott egymással az Érd és a Puskás Akadémia II. az NB III Nyugati csoportjának 28.fordulójában. 

 

ÍME, AZ ÉRDIEK BESZÁMOLÓJA:

“Háromesélyes mérkőzésen vagyunk túl. A meccs különböző periódusaiban mind a két csapat megnyerhette volna a találkozót, de senki nem élt az adódó lehetőségeivel. Lüktető, hajtós meccset láthattak, akik kilátogattak a hétközi rangadóra, csak a játék sava-borsa hiányzott…. a gól.

 

“Azt mondhatom hogy igazságos a döntetlen, helyzet volt itt is ott is. A meccs utolsó szakaszában a játékunk jól működött, az ellenfél térfelén tudtunk labdát szerezni és veszélyt kialakítani. Többet kaptam a csapattól mint amit vártam főleg hogy egy elég felforgatott összeállításban léptünk pályára. Gratulálok a csapatnak mert a meccs bizonyos szakaszaiban nagyon bátor és támadó focit tudtunk játszani amit a vasárnapi meccs után felüdülés volt látni – mondta Ebedli Zoltán.

 

“Mind a két csapaton látszott, hogy mi az elképzelése mind védekezésben mind támadásban. Mind a két fél részéről érezhető volt egy kis tompaság, ami pontatlanságban mutatkozott meg. Azokat a területeket, amiket terveztünk támadni azokat pontatlanul hajtottuk végre, illetve az ott lévő játékosainkat olyan helyzetbe hoztuk, ami labdavesztést eredményezett. Helyzeteinknél pedig a higgadtság hiányzott. Az utolsó 20 perc oda-vissza játékot hozott. Ebben az időben mind a két csapatnak volt lehetősége eldönteni a mérkőzést. A pozitívum számunkra, hogy nem kaptunk gólt, egy ponttal gazdagodtunk és az Érdet is távol tudtuk tartani maginktól. Holnaptól frissítünk, hiszen sok meccs van a fiúk lábában és a hétvégi mérkőzésünkön a Gyírmót II ellen otthon szertnénk tartani a három bajnoki pontot” – nyilatkozta Nagy Ádám.

 

NB III. Nyugati csoport 28. forduló

Érdi VSE – Puskás Akadémia II. 0-0 (0-0)

Érd: Kertész, – Szabó, Fülöp, Pallagi, Pintér, – Morvai, Kürti (Németh 75.), Révész, Kincses, Farkas B., – Pál. (Csoma-László 57.)

Vezetőedző: Ebedli Zoltán

Pafc II.: Gazdag – Koch, Vajda, Fodor,  Bányai – Szolnoki (Posztobányi 46.), Czár (Piscsur 76.) – Noel (Vizler 46.), Kern (Vékony 68.), Jablonszkij (Szabari 76.) – Magasföldi

Vezetőedző: Nagy Ádám

A hazaiak a hatodik, míg a felcsútiak a negyedik helyen állnak a tabellán. 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC