nb1.hu

Győzelemmel ünnepelték a feljutást, cséká lett a daganatot legyőző

Dorog – Több örömteli pillanatot is átélhettek a dorogiak.

A Dorog honlapjának a tudósítását változtatás nélkül közöljük. A dorogiak 2-0-ra nyertek a Sárvár ellen.

 

„Szép számú nézősereg látogatott ki a stadionba, ami egy díjátadással kezdődött. Immár hagyomány, hogy a szurkolók megválasztják az év legjobb játékosát. Ezt a díjat az év utolsó hazai bajnokija előtt adják át, ebben az évben Fürjes Ádám kapta!

 

A félidőben ünnepi eseményre került sor. Az U15-ös és az U14-es csapatunk is az NB.II. Közép-Nyugati csoport második helyén végzett. Az ezüst érmeket és az üveg serleget Mayer Lászlótól és Tittmann János-tól, Dorog Polgármesterétől vehették át a nagyon tehetséges fiatal játékosaink. Különdíjban részesült Manger Adrián (U15), aki 55 góljával a csoport gólkirálya lett, valamint Szatmári Kevin (U14) 72 góllal második, Horváth József (U14) 58 góllal harmadik lett a góllövőlistán.

                                                  

Az ünnepélyes átadók után folytatódott a mérkőzés. A Dorog támadott többet, aminek a 65. percben meg is lett az eredménye. Bojtor beadása találta meg Vigh Ádámot a hosszú saroknál, aki a rosszul kimozduló kapus mögött a hálóba fejelt.

 

 

A mérkőzés színvonala és irama is inkább "ünnepi" volt, de érezni lehetett, a csapat nyerni akar az utolsó hazai mérkőzésén és mindent megtesz, hogy lehetőleg ne kapjon gólt. a 15. percben Vigh Ádám érkezett remek ütemben egy jobb oldali beadásra és a hosszú alsó sarokba csúsztatott. Felélénkült a mérkőzés, Mészáros került nagy helyzetbe, de a kapus jól zárta a szöget és védeni tudott.

 

85.percben egy várva várt, örömteli esemény történt. A betegségéből felépült Koronczai Beni, a szurkolók hatalmas vastapsa közepette ismét pályára lépett és Hauser Dani át is adta neki a csapatkapitányi karszalagot!

 

A mérkőzés lefújása után pedig kezdetét vette az ünneplés. A szurkolók, akik egész évben a csapat mellett voltak jóban rosszban, most együtt énekeltek a csapattal.

 

Németh Szabolcs: Fantasztikus érzés. Nagyon jó hangulat volt, szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak! Fontos volt, hogy jó eredményt érjünk el.”

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC